Son Dakika

Güven Yalçın'ın menajeri konuştu: Süper Lig'de teklif var ama...

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Serie B ekibi Genoa'ya transfer olan Güven Yalçın hakkında menajeri Ersin Akan'dan transfer açıklaması yaptı

SPOR 04.01.2023, 19:05
2
Güven Yalçın'ın menajeri konuştu: Süper Lig'de teklif var ama...
Serie B ekibi Genoa forması giyen 24 yaşındaki milli forvet Güven Yalçın'ın menajeri Ersin Akan, transfer haberlerine cevap verdi. Akan, oyuncusunun gelecek planlarını Demirören Haber Ajansı’na (DHA) yaptığı açıklamalarla duyurdu.

Son zamanlarda transfer gündeminde ismi anılmaya başlayan Güven Yalçın hakkında menajeri Akan, ”Güven, İtalya’da mutlu ve kariyerine İtalya’da devam edecek" dedi.

Güven Yalçın'ın İtalya'da mutlu olduğunu açıklayan Yalçın, “İtalya’da mutlu, kariyerine Genoa’da devam edecek. Süper Lig ve Avrupa’dan teklifler var ancak hem Güven İtalya’da kalmak istiyor, hem de kulübü ayrılmasını istemiyor" şeklinde konuştu.

Serie B'de bu sezon 17 karşılaşmada görev alan Güven Yalçın, gol ve asist katkısı sağlayamadı. 23 yaşındaki futbolcu İtalya Kupası'nda ise 2 karşılaşmada görev aldı. Yalçın, kupada da gol ve asist katkısı veremedi.
Leverkusen U19 takımından Beşiktaş'a 2018 yılında transfer olan Güven Yalçın, 2021 yılında Lecce'ye transfer olmuş daha sonra sözleşmesi sona erdikten sonra Genoa'ya sezon başında transfer olmuştu.

Genoa'da henüz gol sevinci yaşamayan Güven Yalçın için ise Süper Lig'den Hatayspor'un devrede olduğu iddia edildi. Volkan Demirel, genç oyuncuyu takımında görmesi üzerine transfer teklifi olduğu iddia edilmeye devam ediyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı