Son Dakika

Hande Fırat ve Osman Gökçek'e şok! Erdoğan'ın uçağına giremediler...

Hande Fırat ve Osman Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağına giremediler... Erdoğan, NATO Zirvesi için bugün İspanya'ya gitti fakat Hande Fırat ve Osman Gökçek'in koronavirüs testleri pozitif çıktı.

GÜNDEM 28.06.2022, 13:10
5
Hande Fırat ve Osman Gökçek'e şok! Erdoğan'ın uçağına giremediler...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi’ne katılmak üzere bugün İspanya’ya hareket etti. Ziyarette Erdoğan’a Türkiye’den bazı gazeteciler de eşlik edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İspanya’ya gidecek gazeteciler arasında Hande Fırat ve Melih Gökçek’in oğlu, Beyaz TV sahibi Osman Gökçek de vardı. Fakat iki isim Erdoğan’ın uçağına koronavirüs nedeniyle binemedi. MedyaRadar’ın haberine göre, testleri pozitif çıkan iki isim Esenboğa Havalimanı’ndan geri dönmek zorunda kaldı.
Hande Fırat ve Osman Gökçek karantina altına alındı.Hande Fırat, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Oysa kendimi çok iyi hissediyordum” ifadelerini paylaştı.
Hande Fırat dün gece CNN Türk’te “Gece Görüşü” programını sunmuştu. Programın konukları arasında Masum Türker, Abdulkadir Selvi, Zafer Şahin ve İsmet Özçelik’in bulunuyordu. Konukların durumları ise belirsizliğini koruyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı