Son Dakika

Hava durumu: Çok sayıda il yağışlı ve sıcaklıklar düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun büyük bir kısımında havanın yağışlı geçeceğini tahmin ederken sıcaklıkların düşeceğini açıkladı.

GÜNDEM 13.10.2021, 07:40
13
Hava durumu: Çok sayıda il yağışlı ve sıcaklıklar düşüyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun önemli bir kısmı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Marmara'nın doğusu, yağışlı olmak üzere İstanbul ve Kocaeli aralıklarla sağanak yağışlı. Kuzey Ege, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Adana, Osmaniye, Kırıkkale, Çankırı, Yozgat ve Sivas çevreleri ile Ankara'nın kuzey, Antalya'nın doğu, Hatay'ın kıyı, Kahramanmaraş'ın batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Adana’nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklıklarında ise batı kesimlerde 4 ila 6 derece azalarak yer yer mevsim normallerinin altına düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı