Son Dakika

“Hep birlikte hareket etmeliyiz”

Uluslararası gençlik forumu (ıyfo) türkiye’de eğitim gören asyalı öğrencileri bir araya getirdi… müslüman gençlere birlik mesajı verildi…

EĞİTİM 25.09.2022, 04:35
2
“Hep birlikte hareket etmeliyiz”
Uluslararası Gençlik Forumu (IYFO) Türkiye’de bulunan Asyalı öğrenciler ve Asya öğrenciler temsilcileri ile Ankara’da bir araya geldi. IYFO Genel Başkanı Yılmaz Balçın, yaz aylarında olduğu gibi yeni eğitim ve öğretim döneminde de öğrenciler ile ilgili çalışmaların devam edeceğine dikkat çekerek,  gençlere birliktelik çağrısında bulundu.
luslararası Gençlik Forumu (IYFO) tarafından organize edilen programda, Türkiye’ye okumak için gelen Asyalı öğrenciler ile bir araya gelindi. Öğrencilere hitap eden IYFO Genel Başkanı Yılmaz Balçın, Asya’dan gelen öğrenciler ile birlikte birçok program organize ettiklerini belirtirken, yeni eğitim döneminde de birçok program organize edeceklerine dikkat çekti.

IYFO’nun İslam dünyasındaki gençler için çalışmalar yaptığını belirten Balçın, Müslüman gençler arasında birlik ve beraberliğin sağlanması için çalışmalara devam edeceklerini ifade ederek, “Biz IYFO olarak İslam dünyasındaki gençler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En önemlisi ise Türkiye’ye okumak için gelen öğrenci arkadaşlarımızla birlikte çalışmalar yapıyoruz. Dünyanın neresinde Müslümanların sorunu varsa onunla ilgilenmek ve çözüme kavuşturmak bizim görevimizdir. Bizler Erbakan Hoca’nın öğrencileri olarak dünya barışının sağlanması için “İslam Birliği”nin kurulmasını hedefliyoruz. Bu gaye için de çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Yeni bir dünya ve adil düzen bizim en çok önemsediğimiz sistemlerdir. İnsanlığa barışı getirmek için yeni bir dünyayı ve adil düzeni kurmak durumundayız. Barışı ancak Müslümanlar sağlar” dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı