“Her Mahalle Bir İstanbul”

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Her Mahalle Bir İstanbul” projesi kapsamında mahalle başkanları toplantısı gerçekleştirildi. 

GÜNDEM 22.11.2021, 04:35
21
“Her Mahalle Bir İstanbul”
Toplantıda teşkilat mensuplarına hitap eden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Partimiz iktidara, mahalle başkanlarımızın omuzlarında yükselecektir. Siz bir kişiye daha ulaşmadıkça, partimiz bir kişiye daha ulaşmış olamaz. Siz bir kapıyı daha çalmadıkça, partimiz bir kapıyı daha çalmış olamaz” dedi.
İstanbulluların sorunlarını dinlemek için “Her Mahalle Bir İstanbul” projesini hayata geçiren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, bir mahalle başkanları toplantısı gerçekleştirdi. Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı’ndaki 39 ilçe mahalle başkanlarının bir araya geldiği toplantı Avcılar Deniz Köşk Toplantı ve Davet Salonu’nda gerçekleştirildi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda Saadet Partisi İstanbul mahalle başkanlarına yereldeki parti çalışmaları hakkında önemli bilgiler verildi. “Mahalle Mahalle Büyüyen Bir Zafer Vardır” sloganıyla gerçekleştirilen programda Millî Görüş teşkilatlarının seçime her daim hazır olduğu vurgulandı.  Programda Saadet Partili mahalle başkanlarına hitap eden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Ülkemizin dört bir yanında, şehrimizin tüm sokaklarında birlikteliğin gücüyle nice çalışmaları tamamlıyor, nice yeni çalışmalara başlıyoruz. Bizim çalışma anlayışımızda görevler; genel merkezden illere, illerden ilçelere ve mahallere doğru yayılırken, görev sorumluluğu ve görev bilinci de aynı ölçüde yayılmaktadır. Bu sebeple genel merkezde, illerde ve ilçelerde nasıl teşkilatlanıyorsak mahallelerde de aynı şekilde teşkilatlanıyoruz. Şunu da bilmeliyiz ki; biz hep birlikte bir ağaç yetiştiriyorsak; o ağacın meyvelerini toplayacak olan ancak mahalle teşkilatlarımızdır. Çünkü bizim mahalle başkanlarımız ve mahalle teşkilatlarımız seçmene en yakın olan tarafımızdır” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin Saadet Partisi’nin Türkiye’deki en fedakâr parti olduğuna değinen Ömer Faruk Yazıcı, “Çünkü biz sıradan, herhangi bir parti değiliz. Saadet Partisi kişisel husumetlerle doğmuş bir parti değildir; şan, şöhret, makam, mevki ile ikna edilmişlerin partisi değildir, Saadet Partisi, hedefine Allah’ın rızasını koymuş, ideallerini iktidara taşımanın derdinde olan inanmış kadroların partisidir. Saadet Partisi, kişisel gelecek arzularını ön plana çıkaranların partisi olmamıştır. Çıkar ve menfaat birlikteliği değil, ilkeler ve prensipler doğrultusunda kurulmuş ve siyasetini insan merkezli yapan bir siyasi partidir. Sermayesi mal para değil, sermayesi insan ve fikir olan bir siyasi partidir” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı