“İktidara tasdikname verilme zamanı gelmiştir”

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı Ocak ayı Divan Toplantısı, Cuma günü Gölcük Kongre Sarayı’nda Parti Sözcüsü Birol Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

GÜNDEM 22.01.2023, 04:35
37
“İktidara tasdikname verilme zamanı gelmiştir”
Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, açılış konuşması yaptığı programda, “Bugün ülkemizde, başını yastığa koyduğunda ay sonunu nasıl getireceğim diye düşünen babalar var. Bugün ülkemizde,  borcunu ödeyemediği için elektriği kesilen 4 milyona yakın insanımız var. Bugün ülkemizde AK Parti’ye oy verenin de, CHP’ye oy verenin de, İYİ Parti’ye oy verenin de, Saadet Partisi’ne oy verenin de, esnafın da, o esnafın yanında çalışan emekçinin de ortak bir derdi var; ekonomi sıkıntısı” dedi.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu da divanda yapmış olduğu konuşmada, Gölcük teşkilatını tebrik etti. Mutlu, konuşmasında, “Bugün burada konuştuğumuz bütün sıkıntıların farkındasınız. Ülkemizdeki adalet durumunu, marketteki etiket fiyatlarını, işsiz kardeşlerimizin olduğunu biliyorsunuz, biliyoruz. Dış politikadan ekonomiye, göçmen sıkıntısından liyakat problemine kadar tüm sıkıntıların çözümü Saadet Partisi ve başarılı kadrolarının hazırlamış olduğu politikalarda ve liyakat sahibi yöneticilerindedir” diye konuştu.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın da Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı Divan Toplantısı’nda katılımcılara seslendi. İktidarın yirmi yıllık karnesini değerlendiren Aydın, “Sorumluluklarını her ne kadar hatırlamak istemeseler de, karnesi kötü olan öğrenci misali türlü bahaneler uydurup, hatta çeşitli yöntemlerle bunu gizlemeye çalışsalar da 20 yıllık karneleri ortadadır. 2 kere 2 kaç eder sorusuna alırsam 3, satarsam 5 eder cevabını vermeyi adeta karakter edinen bu iktidara bir kere daha 2 kere 2’nin 4 ettiğini hatırlatıyoruz. Bu iktidara milletimiz tarafından tasdikname verilme zamanı gelmiştir. İnsanımız, bu başarısız iktidarın sürekli olarak sınıfta kalmasına bahane üretmesinden bıkmış, usanmıştır. Sürekli olarak önümüzdeki dönem derslerine iyi çalışacağının ve başarılı olacağının sözünü verip de bir türlü sözlerini tutamayan bir iktidarla artık kaybedecek vaktimiz yoktur. Ülke ve millet olarak kaynaklarımızı, yıllarımızı, enerjimizi ve umudumuzu tüketen bu iktidara mahkûm değiliz” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı