Son Dakika

İlber Ortaylı'dan flaş Melih Gökçek eleştirisi: 25 senede ne yaptınız?

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı Youtube’da Kafa TV'nin konuğu oldu. Burada isim vermeden Melih Gökçek’i eleştiren Ortaylı “25 sene altyapı olarak ne yaptınız Ankara'ya? Garip garip işler yaptınız'' dedi.

GÜNDEM 09.07.2022, 22:00
3
İlber Ortaylı'dan flaş Melih Gökçek eleştirisi: 25 senede ne yaptınız?
Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı Youtube’da yayın yapan Kafa TV isimli programa konuk oldu. Burada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında düşüncelerini açıklayan Ortaylı konuşması esnasında isim vermeden eski belediye başkanı Melih Gökçek için sert eleştirilerde bulundu.
Ortaylı, “Çok kısa zamanda çok iyi şeyler yapıyor. Bu utanmazca tenkitleri, yok sel sularında bir şey yapmamış da bilmem neymiş de… Sizinkinin ne yaptığını görüyorum. 25 sene idare ettiniz ne yaptınız?  Ankara sel mıntıkası oldu. Aşırı yağmur olan yıllarda çok kötü su baskınlarının olduğu ama her sene bahar yağmurlarında bir yerlerin su altında kaldığı belli. Altyapı olarak ne yapmışsınız 25 sene? Yolların üstüne garip garip taklar yapmak falan… Nüfusu artan bir yerde son gelene yüklenmek bana çok akıllıca gelmiyor. Yani ben Mansur Bey’i belediye reisi olarak savunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı