Son Dakika

Jorge Jesus: 5 dakika daha olsaydı bu maçı kazanırdık

Fenerbahçe Teknik Direktör Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile 2-2 berabere kaldığı mücadelenin sorasında değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 16.09.2022, 01:55
3
Jorge Jesus: 5 dakika daha olsaydı bu maçı kazanırdık
Fenerbahçe Teknik Direktör Jorge Jesus, Sarı-lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.
Jorge Jesus'un açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Rennes, milyonlarca euro harcadı"

"Sakatlık dışında her şey bizim için iyiydi"

"2-0'dan geri geldik. İyi bir sonuç olarak değerlendiriyorum. Yaptığımız değişiklikler de skoru almamızda yardımı oldu. 5 dakika daha olsa maçı kazanabilirdik. Kim oynarsa oynasın seviyemizi gösteriyoruz."
"Bu iki takıma karşı iki iyi sonuç aldık ama fikrim devam ediyor. Rennes, tehlikeli bir takım. Dinamo Kiev de Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir takım normalde. Dolayısıyla fikrim devam ediyor"
"Rennes, milyonlarca euro harcadı. Dolayısıyla öndeki oyuncularının kalitelerini biliyorduk. Savunma arkasına atılan iki toptan iki gol yedik. Ben bunun bireysel veya kolektif hatalar olduğunu düşünmüyorum. O anlar, rakibimizin iyi oynadığı anlardı."
"Luan Peres şu anda hastanede. Bir kırık yok gibi ama bu kesin bir bilgi değil. Onun sakatlığı dışında her şey bizim için iyiydi."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı