Son Dakika

Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a muhalefet cevabı: Başarıyla üstlen

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Yeni dönemde, ana muhalefet görevini başarıyla üstlenmesini temenni ediyoruz.” dedi.

GÜNDEM 01.02.2023, 17:40
2
Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a muhalefet cevabı: Başarıyla üstlen
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, “Yeni dönemde, ana muhalefet görevini başarıyla üstlenmesini temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Temel Karamollaoğlu’nun söz konusu paylaşımları şöyle:

İktidarda başarılı olamadılar, muhalefette kendilerine başarılar dileriz...Çünkü biz, muhalefette iken hep başarılı bir iktidar görmek istedik, maalesef göremedik.Yeni dönemde, ana muhalefet görevini Sn. Erdoğan'ın başarıyla üstlenmesini temenni ediyoruz.
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) February 1, 2023

“Sn. Erdoğan ve iktidar bloku, bugüne kadar ülkeyi değil gündemi yönetme becerisiyle iktidarının devamını sağladı. Ancak artık ne ülkeyi ne de gündemi yönetebiliyorlar. Söylem ve sloganları bile gösteriyor ki, psikolojik olarak kendilerini şimdiden muhalefet olmaya hazırlamışlar. İktidarda başarılı olamadılar, muhalefette kendilerine başarılar dileriz... Çünkü biz, muhalefette iken hep başarılı bir iktidar görmek istedik, maalesef göremedik. Yeni dönemde, ana muhalefet görevini Sn. Erdoğan'ın başarıyla üstlenmesini temenni ediyoruz.”
İktidarda başarılı olamadılar, muhalefette kendilerine başarılar dileriz...Çünkü biz, muhalefette iken hep başarılı bir iktidar görmek istedik, maalesef göremedik.Yeni dönemde, ana muhalefet görevini Sn. Erdoğan'ın başarıyla üstlenmesini temenni ediyoruz. pushfn('ads'); — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) February 1, 2023

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı