Karamollaoğlu'ndan günler sonra ilk fotoğraf! Çiçeklerle karşılandı...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından bir süre hastanede tedavi görmüştü. Saadet lideri Karamollaoğlu, bugün çalışmalarına başladı.

SİYASET 25.01.2022, 16:50
4
Karamollaoğlu'ndan günler sonra ilk fotoğraf! Çiçeklerle karşılandı...
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun koronavirüs testi 4 Ocak'ta pozitif çıktı. Bir süre evinde karantina sürecini geçiren Karamollaoğlu daha sonra Ankara Şehir Hastanesi'ne tedbir ve tedavi amaçlı yatış yapmıştı. Koronavirüs tedavisinin ardından 15 Ocak'ta taburcu olan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Ankara'da evinde istirahate çekilmişti. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iyileşmesinin ardından 25 Ocak tarihi itibariyle siyasi çalışmalarına başladı. Karamolllaoğlu, tedavisinin ardından bugün parti genel merkezinde yapılan Saadet Partisi Başkanlık Divan Toplantısı'na başkanlık etti. Karamollaoğlu'nun sağlık durumunun daha iyi olduğu öğrenildi. 
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nu parti genel merkezi önünde partililer karşıladı. Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Beytiye Ekinci, Karamollaoğlu'na çiçek takdim etti. Karamollaoğlu'nun koronavirüs sonrası ilk fotoğrafı: 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı