Son Dakika

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den 15 Temmuz mesajı: Göz yumanları asla...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, hain 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılında sosyal medya hesaplarından mesajlar paylaştı.

GÜNDEM 15.07.2021, 15:25
9
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den 15 Temmuz mesajı: Göz yumanları asla...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılı dolayısıyla sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulundu.
Hain terör örgütünün demokrasiye ve millete kastetmesinin üzerinden 5 yıl geçtiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "15 Temmuz’un tüm karanlık noktalarını ortaya çıkarmak, o gece devleti sokaktan toplayan milletimize borcumuzdur. 251 şehidimizi de FETÖ’nün devlete sızmasına göz yumanları da asla unutmayacağız." değerlendirmesini yaptı.
Hain terör örgütünün demokrasiye ve millete kastetmesinin üzerinden 5 yıl geçti. #15Temmuz’un tüm karanlık noktalarını ortaya çıkarmak, o gece devleti sokaktan toplayan milletimize borcumuzdur. 251 şehidimizi de FETÖ’nün devlete sızmasına göz yumanları da asla unutmayacağız!
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) July 15, 2021

Meral Akşener'in paylaşımı şöyle:
"Demokrasimizi kesintiye uğratmak için milletimizin iradesini yok sayarak planlanan #15Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde; Millet iradesi karşısında hiçbir gücün duramayacağını bir kez daha hatırlatıyor, Demokrasi kahramanı şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." Kaynak: Meral Akşener'den 15 Temmuz mesajı: Millet iradesi karşısında hiçbir güç duramaz."
Demokrasimizi kesintiye uğratmak için milletimizin iradesini yok sayarak planlanan #15Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde; Millet iradesi karşısında hiçbir gücün duramayacağını bir kez daha hatırlatıyor, Demokrasi kahramanı şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. pic.twitter.com/RYFQ9LmJ4d
— Meral Akşener (@meral_aksener) July 15, 2021

Hain terör örgütünün demokrasiye ve millete kastetmesinin üzerinden 5 yıl geçti. #15Temmuz’un tüm karanlık noktalarını ortaya çıkarmak, o gece devleti sokaktan toplayan milletimize borcumuzdur. 251 şehidimizi de FETÖ’nün devlete sızmasına göz yumanları da asla unutmayacağız! — Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) July 15, 2021 pushfn('ads');
Demokrasimizi kesintiye uğratmak için milletimizin iradesini yok sayarak planlanan #15Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde; Millet iradesi karşısında hiçbir gücün duramayacağını bir kez daha hatırlatıyor, Demokrasi kahramanı şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. pic.twitter.com/RYFQ9LmJ4d — Meral Akşener (@meral_aksener) July 15, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı