Son Dakika

Kim Min Jae, Fenerbahçe'de kalacak mı? En ciddi aday...

Kim Min Jae'nin sarı lacivertli takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu.

SPOR 23.06.2022, 07:55
1
Kim Min Jae, Fenerbahçe'de kalacak mı? En ciddi aday...
Yeni sezona Portekizli Dünyaca ünlü teknik adam Jorje Jesus'la başlayan Fenerbahçe 'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İlk olarak sarı lacivertlliler Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Jorje Jesus yönetiminde çalışmaları sürdüren Fenerbahçe'de takımdan ayrılma ihtimali isimlerle ilgili de kararlar verilmeye başlandı.
Kim Min Jae, önceki gece İstanbul’a geldi. Tüm taraftarların adeta bir yeni transfer gibi yollarını gözlediği Güney Koreli stoper, artık takım arkadaşlarıyla olacak, sezon başı kampında yer alacak. Kim’in sakatlığıyla alakalı rapora göre bireysel programlar bir süre daha devam edecek. Başarılı savunmacı bu sürecin ardından takımla çalışmalara başlayabilecek.

Fanatik gazetesinin haberine göre İtalya Serie A ekibi Napoli, şu anda Kim Min Jae için en ciddi talipli olan kulüp konumunda. Güney Koreli stoperi yakından takip eden Napoli’nin önce oyuncunun menajeriyle bir görüşme yapıp, son durumunu sorduğu belirtildi. Eğer Napoli’de savunmada Koulibaly ayrılırsa ilk hedef Kim Min Jae olacak. İtalyan kulübünün gelişmelere göre Fenerbahçe ile resmi teklif için temas kuracağı ifade edildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı