Kocaeli'de "3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi" düzenlenecek

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İletişim Fakültesi, 18-19 Nisan tarihlerinde 3. Uluslararası İletişim Bilimleri ve Medya Çalışmaları Kongresi'ni (ICSMSC) düzenliyor.

KÜLTÜR SANAT 16.04.2024, 16:05
Kocaeli'de
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İletişim Fakültesi, 18-19 Nisan'da 3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi'ne (ICSMSC) ev sahipliği yapacak.
Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, KOÜ İletişim Fakültesi, Selanik Aristoteles Üniversitesi Ekonomi ve Siyasal Bilimler Fakültesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Başiskele Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek kongreye, iletişim bilimi ve medya çalışmaları alanında birbirinden değerli araştırmacılar katılacak.
Açılış töreni 18 Nisan Perşembe saat 10.00'da Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek kongrede, iletişim ve medya çalışmaları alanındaki yeni yaklaşımlar tartışılacak, uluslararası konferans platformunda gözlem, bilgi ve yeni fikir alışverişinde bulunulacak.
Bildiri konuları arasında iletişim bilimi, gazetecilik, radyo, televizyon ve sinema, yeni medya, medya işletmeciliği ve ekonomisi, siyasal iletişim ile medya, halkla ilişkiler, reklamcılık, kültürlerarası iletişim ve medya, medya pedagojisi yer alacak.
Uluslararası düzeyde davetli karma serginin de yer alacağı 3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi, 19 Nisan'da sona erecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı