Son Dakika

Köylü ve Turhan, deprem bölgesinde ikinci kez incelemelerde bulundu

Cansuyu ve AGD genel başkanları Mustafa Köylü, Salih Turhan deprem bölgesi Hatay'da incelemelere devam ediyor…

GÜNDEM 24.02.2023, 04:35
2
Köylü ve Turhan, deprem bölgesinde ikinci kez incelemelerde bulundu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’da meydana gelen iki deprem, yeni yıkımlara sebep oldu. Hatay depreminin ardından bölgeye ikinci kez giden Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü ve Anadolu Gençlik Derneği ( AGD) ve Millî Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, bölgelerde incelemelerde bulundu.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’da meydana gelen iki deprem sonrası yeni yıkımlar yeni mağduriyetlere sebep oldu. Yeni oluşan yıkımları ve durumu incelemek için bölgeye giden Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Millî Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, bölgelerde incelemelerde bulundu.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Millî Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, ilk önce Hatay depreminde hasar alan AGD’ye ait koordinasyon merkezini ziyaret ederek, hasara ilişkin ve koordinasyon merkezinin bulunduğu çevrede vatandaşların durumuna ve ulaştırılan yardım malzemelerinin durumlarına ilişkin incelemelerde bulundu.
Hatay’da birçok noktada incelemelerde bulunan Turhan, şehirde çalışmalar yürüten Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan’ı ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu. Ardından Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı tarafından kurulan ve bölgede bulunan depremzedelere hizmet eden aşevini ziyaret etti.

Ardından Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde kurulan lojistik merkezine geçen Turhan, Cansuyu Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü ile birlikte bölgede bulunan ve AGD tarafından kurulan lojistik merkezini ziyaret etti. Ziyarette çalışmalara ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu. Köylü ve Turhan, ardından Kahramanmaraş Dulkadiroğlu lojistik merkezine de ziyaret gerçekleştirdi.
Depremde hayatını kaybeden AGD ve MGV Bölge Başkanı Ökkeş Solmaz ve ailesinin kabirlerini ziyaret eden Köylü ve Turhan, vefat edenlerin kabri başında dua etti. Ailesine ve yakınlarına da baş sağlığı dileklerini bildirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı