Son Dakika

Manchester United, Sacha Boey için Galatasaray'ın kapısını çaldı

Bu sezonki sıçramasıyla göz dolduran Galatasaray'ın 23 yaşındaki Fransız sağ beki Sacha Boey, Premier Lig'in dev ekibi Manchester United transfer radarına girdi.

SPOR 12.04.2023, 22:25
2
Manchester United, Sacha Boey için Galatasaray'ın kapısını çaldı
Performansıyla göz dolduran Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey Avrupa devlerinin de ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Sarı-kırmızılıların 2021 yılında Rennes'den 1.15 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı genç oyuncu, yükselen grafiğiyle dikkat çekiyor. Kalitesini gösteren Sacha Boey, bu sezon da teknik direktör Okan Buruk'un kadro planlamasında önemli bir yer teşkil ediyor. Yıldız oyuncu için ise Avrupa takımları adeta sıraya girdi. Avrupa'dan talipleri artan Sacha Boey'in gelecek sezon Galatasaray'da kalması gittikçe zorlaşıyor. Manchester United, Boey'i transfer etmek istiyor
Boey konusunda yönetimin eli bonservis konusunda her ne kadar güçlü de olsa gelen teklifler oldukça dikkat çekici. Fotomaç Gazetesi'nin Alman basınına dayandırdığı habere göre sarı-kırmızılılarda son derece başarılı bir performans sergileyen Sacha Boey için Manchester United'ın sezon sonu için talip olduğu iddia edildi. Galatasaray'dan 20 milyon Euro'luk beklenti
İngiliz devinin Galatasaray'a Boey'un durumunu sorduğu ancak herhangi bir resmi görüşme veya teklif yapılmadığı belirtildi. Haberde sarı-kırmızılıların Fransız sağ bek için 20 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli istediği aktarıldı.
Sacha Boey'in performansı
Başarılı oyuncunun sarı-kırmızılı takımdaki sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. 
Sacha Boey, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 25 resmi maça çıktı ve bunların 24'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2130 dakika sahada kalan 23 yaşındaki oyuncu, 2 asistle skora etki etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı