Marmara bölgesi dikkat! Şemsiyeleri hazırlayın..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Marmara bölgesinin yağışlı havanın etkisi altına girmesi bekleniyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir için tahmin edilen hava durum..

GÜNDEM 22.04.2024, 09:00
2
Marmara bölgesi dikkat! Şemsiyeleri hazırlayın..
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, yeni haftada ülkemizin batı kesimlerinde yağış bekleniyor.
Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, yaptığı açıklamada, pazartesi ve salı günleri Marmara'nın batısı, kıyı Ege ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde sağanak yağış beklendiğini, salı günü ise Marmara Bölgesi ve Batı Karadeniz'in batısında yoğun yağışların görülebileceğini belirtti. Çarşamba günü ise yağışların ara verip parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacağını dile getirdi.
Tekin, İstanbul ve İzmir'de yağış beklendiğini, Ankara'da ise sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkacağını ifade ederek "Başkent'te üç gün boyunca yağış beklemiyoruz. Hava sıcaklığı pazartesi günü 22 derece, çarşamba günü ise 32 dereceye kadar çıkacak. İstanbul'a baktığımızda önümüzdeki iki gün boyunca sağanak geçişleri görülecek. İzmir'de pazartesi günü sağanak var. Salı ve çarşamba yağış beklemiyoruz." dedi.
Öte yandan Meteorolojiye Genel Müdürlüğü verilerine göre; Bursa 24 derece parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı, Edirne 22 derece parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı, İstanbul 20 derece parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde kısa süreli ve yerel sağanak, gece saatlerinden itibaren il geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Kocaeli 24 derece parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:02
Güneş 05:34
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:37
Yatsı 21:02
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı