Son Dakika

Muhalif yazardan Soylu'ya ecdat öğüdü: "Büyük lokma ye, büyük laf..."

Karar gazetesi yazarı Akif Beki'den İçişleri Bakanı Soylu'nun'Erbil, Bağdat ve Şam'ı da huzurlu hale getirme' sözüne ilişkin eleştiri geldi. Beki, "Büyük lokma ye, büyük söz söyleme" dedi.

GÜNDEM 26.10.2022, 10:15
2
Muhalif yazardan Soylu'ya ecdat öğüdü:
Karar gazetesi yazarı Akif Beki,  Şanlıurfa'nın  Viranşehir ilçesinde iki öğrencinin okul servisi içinde kurşunların hedefi olması sonucu yaşamını yitirdiği silahlı çatışmaya getirilen yayın yasağını köşesine taşıdı.
Aynı gün İstanbul'un Beyoğlu ilçesinden de benzer görüntülerin geldiğini belirten Beki, bu noktada İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu'nun Diyarbakır'da "Hep birlikte nasıl Diyarbakır'ı, Şırnak'ı, Hakkari'yi huzurlu yapmışsak Allah nasip edecek; Erbil'i, Bağdat'ı, Şam'ı da huzurlu yapacağız" diye konuştuğunu hatırlattı; ardından şunları söyledi:
"İstenmeyen olaylara yayın yasağı koyma yöntemiyle Erbil'de, Bağdat'ta ve Şam'da vukuat yokmuş, asayiş berkemalmiş gibi hissettirebiliriz halka. Huzurlu bir yer yapmak buysa yapar evvel Allah İçişleri'miz; oralarda da huzuru tesis eder, bizde ettiği gibi.
Hazır elinden geliyor; Dışişleri'ni ilgilendirir, İçişleri'ni aşar diye komşu ülkelerden bu kadarcık huzuru esirgeyecek değildi. Yok eğer yayın yasağı dışında bir yöntem kastediyor ve altında kalmak istemiyorsa ecdat öğüdüdür: Büyük lokma ye, büyük söz söyleme."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı