Son Dakika

Mustafa Denizli, efsanesi olduğu kulübe başkan oluyor

Süper Lig'e veda edip yönetimsiz kalan Altay'ın yeni başkanı Türk futbolunun ve siyah-beyazlı kulübün efsane ismi Mustafa Denizli oluyor.

SPOR 16.05.2022, 18:40
6
Mustafa Denizli, efsanesi olduğu kulübe başkan oluyor
Süper Lig'den küme düşen Altay'da başkanlık krizi dün gerçekleşen zirve ile çözüldü ve yeni başkanın Mustafa Denizli olması kararlaştırıldı.
İZTO Başkanı Mahmut Özgener önderliğindeki zirveye Mustafa Denizli'nin yanı sıra camianın ileri gelen isimlerinden Ahmet Taşpınar, eski başkan Özgür Ekmekçioğlu ve daha önce başkanlık için ismi geçen ve adaylıktan vazgeçen İbrahim Akman da katıldı. Beşli zirve sonunda Mustafa Denizli ikna edilirken tecrübeli isim de başkanlık için adaylığını açıkladı ve böylelikle haftalardır süre gelen belirsizlik de sona erdi. Denizli'nin bu kez başkan olarak kulübüne hizmet edecek olması camiada büyük bir heyecan oluşturdu.
Kongre 20 Mayıs'ta yapılacak
Bu arada 28 Nisan'da gerçekleştirilen ve aday çıkmadığı için bugüne ertelenen olağanüstü genel kurulu fiziki koşullar sağlanamaması nedeniyle 20 Mayıs'a ertelendi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Yarıda kalan toplantıya devam edilebilmesi için toplantı salonunda olması gereken gerekli materyaller ve fiziki koşullar sağlanamadığından; 20.05.2022 tarihinde İzmir Faal Futbol Hakemleri Derneği Sempozyum Salonu'nda saat 17.30 itibariyle Olağanüstü Genel Kurul'a kaldığı yerden devam edecektir" denildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı