Okullar ne zaman açılacak? Bakan Ziya Selçuk'tan flaş açıklama geldi

Okullar ne zaman açılacak? konusu gündemdeki yerini koruyor! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan ‘6 Eylül 2021’tarihinde açılması öngörülmesine ilişkin önemli bir açıklama geldi.

EĞİTİM 26.07.2021, 13:05
20
Okullar ne zaman açılacak? Bakan Ziya Selçuk'tan flaş açıklama geldi
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan binlerce öğrenci, öğretmen ve veliyi yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu.
Bakan Selçuk, okulların açılış tarihi ile ilgili açıklamasında yapılan çalışmalara da değinirken hazırlıkların sürdüğüne dikkat çekti, denetimlerin devam edeceğinin altını çizdi. 
Bakan Ziya Selçuk konuyla ilgili olarak, “Aşı olarak hem kendimizi korumak hem de okulların açılması noktasında yol açmak söz konusu. Tüm toplumumuzun desteğini bekliyorum. Sağduyulu olmalarını bekliyorum. Toplumumuzun her bir ferdinin, çocuklarımızın geleceği ve eğitimi için aşı olması ve okulların rahat açılabilmesi için gereken desteği vermesi çok çok önemli. Bizim şu andaki bakış açımız tamamen okulların 6 Eylül’de açılmasıyla ilgili. Bununla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı olarak her türlü görevi, vazifeyi yerine getiriyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Toplumumuzdan ve her bir ferdimizden beklentimiz buna destek olma yönündedir. Şu an, acaba, vesaire, bu konularla ilgili değerlendirme yapmıyoruz. Sadece odak noktamız okulların açılması" diye konuştu.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Buna göre yeni bir karar alınmaması durumunda okulların 6 Eylül’de açılacağı söylenebilir." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı