Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı (Orhan Gencebay'a ne oldu)

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın hastaneye kaldırıldığı haberi sevenleri üzdü. Sevenleri Orhan Gencebay'a ne oldu diye merak ederken Gencebay'dan kazayla ilgili haber geldi...

AİLE 28.07.2022, 15:15
7
Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı (Orhan Gencebay'a ne oldu)
Usta sanatçı Orhan Gencebay, tatil için bulunduğu Bodrum’da denize girmeden önce şezlongu açmak isterken sol elinin işaret parmağını sakatladı. Orhan Gencebay daha sonra hastaneye kaldırıldı.
77 yaşındaki Orhan Gencebay şu sıralarda tatil için Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunuyor.
Usta sanatçı Orhan Gencebay denize girmeden önce sol elinin işaret parmağını şezlonga sıkıştırdı. Hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay’ın parmağına 11 dikiş atıldı.
Orhan Gencebay, yaşadığı kazayla ilgili yaptığı açıklamada, “Apar topar hastaneye gittim. Bir cerrah için elleri ne kadar kıymetliyse bir müzisyen için de öyle. Saz çalarken sol elimi kullanıyorum. İşaret parmağımı kaybetseydim müzik yaşamım zora girerdi. Parmağıma 11 dikiş atıldı. Ucunda da ufak bir kırık var. On gün sonra parmağımdaki atel çıkacak. Stüdyo çalışmalarımdan hemen sonra bunu yaşadım. Ama oğlumun dediği gibi nazar bize ne yazar. Allah beterinden korusun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı