Son Dakika

Özhaseki'den Kılıçdaroğlu’na: Operasyon ile Baykal'ı görevden aldılar

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Özhaseki, Kılıçdaroğlu ve ekibinin operasyon ile Deniz Baykalı görevden aldıklarını iddia etti.

GÜNDEM 14.11.2022, 22:25
2
Özhaseki'den Kılıçdaroğlu’na: Operasyon ile Baykal'ı görevden aldılar
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Manisa’da bir konuşma yaptı. Mehmet Özhaseki buradaki konuşmasında eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı “yerli ve milli bir adam” olarak niteledikten sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Altılı Masa'yı hedef aldığı konuşmasının devamında ise, “Özellikle Deniz Baykal sonrasında CHP’de bir eksen kayması oldu. Oy verelim vermeyelim Deniz Baykal yerli bir adamdı, milli bir adamdı. Bütün motivasyon kaynakları, ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun’. Bir araya geldiler ama bunlar sokakta görseler birbirlerine selam vermezler. Dünya görüşleri aynı değil, olaylara bakışları aynı değil. Yıkım ekibi. Siz gelince ne yapacaksınız? Savunma sanayiinde ne düşünüyorsunuz? Sonra bakanlık dağılımı başlayacak. HDP’ye ne vermeyi düşünüyorsunuz? Bunları bir itiraf edin. Bu arkadaşların böyle bir tavrı var” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı