“Partiler birbirlerinin rakibidir, düşmanı değil”

Yerel seçimlere az bir süre kalırken, adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Ersan Bilgin, çalışmaları kapsamında Antalya’da diğer partilerin adaylarını arayarak başarı dileklerini iletti.

SİYASET 23.03.2024, 06:30
2
“Partiler birbirlerinin rakibidir, düşmanı değil”
Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Ersan Bilgin, çalışmaları kapsamında Antalya’da diğer partilerin adaylarını arayarak başarı dileklerini iletti.
Yaptığı aramalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Bilgin, vatandaşların bunaldığı bir dönemde önemli bir seçime gidildiğinin altını çizerek, “31 Mart’ta halkımız oy kullanacak. Siyasi partiler birbirinin rakibidir, düşmanı değildir. Siyaset, milletimize hizmet için yapılır. Biz Millî Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi olarak hep nezaketten, centilmenlikten ve iletişimden yana olduk. İyiliklerin, güzelliklerin tesis edilmesi için gereken hassasiyeti her zaman gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Bu memleket bizim, güzel Antalya’mız her türlü güzelliği ve hizmeti hak ediyor. Buna vesile olacak adaylarımızla görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak kadar doğal bir şey olamaz. Aday arkadaşlarımızı aradık. Ulaşabildiklerimizle görüştük. Güzel oldu. Memnun kaldılar. Biz her zaman irtibat halinde olmaya, adayların projelerinin ve kendi projelerimizin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Her hâlükârda Antalya’mızın kazanmasını önemsiyoruz. Ve daha yaşanabilir bir Antalya'nın ortaya çıkmasına katkıda bulunmak bizim için onur vesilesidir" dedi.
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı