Son Dakika

Prana Complex olarak amacımız nelerdir

Prana Complex olarak insanların değişim isteklerinden yanlarında olarak daha sağlıklı bir hayat için destek olmaktır.

AİLE 06.05.2022, 23:45
13
Prana Complex olarak amacımız nelerdir
 Sizin de isteğinizle daha iyi bir hayat için çalışıyoruz. Uzman kadromuzla beraber yüzlerce insanların sorunlarına çözüm aramaktayız. Tüm misafirlerimizin sorularına hassasiyet ile yaklaşırız.
Birçok alanda hizmet vermekteyiz. Bunların başında sigara ve alkol bağımlılığı gelmektedir. Bağımlılık tedavisinde en önemlisi ilk 6 aydır. İnsanların zorlandığı ve duygusal değişimlerin çok olduğu bir dönemde destek almak en doğrusudur. Merkezimiz başvuran misafirlerimize kişiye özel yöntemler uygulamaktadır.
Merkezimizin Hizmetleri
·       Sigarayı bırakma
·       Alkolü bırakma
·       Kilo verme
·       Bölgesel zayıflama
·       Terapi
·       Meditasyon
·       Yoga
·       Pilates
·       Sıkılaşma
·       Selülit tedavisi
·       Yaşam koçu
·       Yağ parçalama
·       Bilinç altı terapisi
·       Fibromiyalji
·       Biorezonans seansları
gibi birçok hizmeti merkezimizde vermekteyiz. Tüm bu hizmetler için alanında uzman çalışanlarımız bulunmaktadır.
Merkezimiz başta Ankara olmak üzere birçok şehirde hizmet vermektedir. Prana Complex bir biorezonans merkezi olarak hizmet vermektedir.
Yüksek başarımız nedeniyle çok fazla tercih edilmekteyiz. Tüm hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için https://pranacomplex.com/ web sitemizi inceleyebilirsiniz.

Sigarayı bırakmak için hiçbir zaman geç değildir. Temiz bir hayatın ilk adımı sigarayı bırakmaktır. Sigarayı bırakmak isteyen kişilerde ilk hareket ilaç kullanmak oluyor. Prana Complex olarak hiçbir kimyasal içermeyen yöntemler kullanmaktayız. Doğal yöntemler kullanarak sigarayı bıraktırıyoruz. Bu yöntemlerden biri de biorezonanstır. Merkezimiz de biorezonans yöntemini kullanmaktadır.
Biorezonans yöntemi, vücuda frekans gönderimi ile yapılmaktadır. Vücuda frekans yollayarak nikotin bağımlılığına kesin çözüm üretmektedir. Bu frekanslar ile vücudun nikotine ihtiyaç duymaması sağlanmaktadır.
Sigarayı bırakmak için gerekli ilk adım kişinin karar vermesidir. Verdiğiniz kararda destekçiniz biz olacağız. Bizden randevu aldıktan sonra sigara bırakma seanslarına öncelik tanımaktayız. Bu sayede hemen sigarayı bırakabilirsiniz. Biorezonans yöntemimiz sayesinde tek seansta sigarayı bırakabilirsiniz. Seansımızdan sonraki hafta ise sağlığınıza kavuşarak güne başlayabilirsiniz.
Merkezimizin kullandığı biorezonans cihazları son teknoloji cihazlardır. Biorezonans cihazları ile hücrelerinizin frekansını yakalarız ve bu frekanslar ile hücrenize nikotin konusunda doyum noktasında olduğunuzu iletiriz. Tek seansta vücudunuzun sigaraya ihtiyacı olmadığını iletir ve içme isteğinizi yok ederiz. Seansımız yaklaşık 1 saat sürmektedir.
Her yıl kullandığımız bu yöntem ile yüzlerce insana destek olmaktayız. İlk karar sizden gelmelidir. Kararınızı verdiğiniz anda tek yapmanız gereken bize ulaşmaktır.
Sigara nasıl bırakılır denildiğinde akla birçok yöntem gelmektedir. İnsanlar çoğunlukla ilaç, sakız veya nikotin bandı kullanmaktadır. Ne yazık ki bu yöntemler çoğu zaman başarısız olmaktadır. Artık dünyada en çok tercih edilen yöntem, biorezonans yöntemidir ve yüzde 95 başarı sağlamaktadır.
Biorezonans yöntemi ile sigara bırakmanın hiçbir olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Diğer tercih edilen yöntemlerde vücuda nikotin takviyesi yapılmaktadır. Bu yüzden de kullanılan yöntemi bıraktığınızda sigara içme isteği tekrar nüksetmektedir. Nikotin almaya devam ettiğiniz için vücut tekrar bunu istemektedir ama biorezonans yönteminde size nikotin takviyesi yapılmaz. Biorezonans yöntemiyle vücudunuza frekans gönderilir ve bu frekansların hiçbir zararı bulunmamaktadır. Frekanslar sayesinde isteğiniz yok olmaktadır.
Biorezonans yöntemiyle Ankara, İstanbul, İzmir ve Eskişehir’de hizmet vermekteyiz.

Her yıl binlerce insan alkol bağımlılığından kurtulmak için çeşitli yöntemler denemektedir. Alkol bağımlılığı için haplar, evlerde ve hastanelerde tedaviler görmektedir. Prana Complex olarak biz biorezonans yöntemi ile alkolü bıraktırmaktayız.
Biorezonans yöntemi ile tek seansta alkolden kurtulabilirsiniz. Biorezonans yönteminde bioenerji ile alkol isteğinizi ortadan kaldırmaktayız. Hiçbir kimyasal kullanmadan gerçekleştirilen bu yöntemin yan etkisi bulunmamaktadır. Frekans göndererek ve alkol takviyesi yapmadan bu isteğinizi zihninizden siliyoruz.
Biorezonans yönteminin en güvenilir ve en sağlıklı yöntem olmasının sebebi hiçbir kimyasal veya zararlı madde içermemesinden kaynaklanmaktadır. Destek almak için mail adresinizi bırakabilirsiniz. Yüzde 91 başarı oranı ile en güvenilir yöntemdir.
Alkol bağımlılığı kaç günde biter çok fazla düşünülen bir sorudur. Alkolü bırakmak emek isteyen bir süreçtir ve bu aşamada ilk olarak kişinin bunu gerçekten istemesi gerekmektedir. Daha sonra bizden destek isteyebilirsiniz. Uzun süreler boyunca ilaç kullanımlarına ve hastanede yatmanıza gerek kalmaz. Tek seansta alkolden kurtulabilirsiniz.
Prana complex olarak 40 şehirde hizmet vermekteyiz. Başta Ankara olmak üzere tüm misafirlerimize hassasiyetle yaklaşmaktayız. Hem tedaviyi uygulayarak hem de ardından takibini yapmaktayız. Gelin birlikte başaralım.

Yazın yaklaşmasıyla birlikte insanların da kilo verme isteği ortaya çıkmıştır. Bu nedenle de sürekli olarak piyasaya zayıflama çayları ve ilaçları sürülmektedir. Ne yazık ki birçok insan da zayıflama hapları yüzünden hayatını kaybetmekte ya da kalıcı rahatsızlıklarla uğraşmaktadır. Prana complex olarak, hızlı kilo verme konusunda kararlı olsak da sağlığınızı ön planda tutmaktayız.
Biorezonans seansları sayesinde hem sağlıklı hem de hızlı bir şekilde kilo vermenizi sağlamaktayız. Bu yöntemin hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Bu sayede sağlığınızı kaybetmeden kalıcı olarak kilo verebilirsiniz.
Kalıcı olarak kilo vermek için birkaç yöntem denenmektedir:
·       Biorezonans Seansları
·       Akşam Yemeklerinde Azalma
·       Su tüketiminin Arttırılması
·       Meyve Tüketiminin Arttırılması
·       Öğün sayıları arttırıp, porsiyonlar azaltılacak
·       Erken uyuma
Biorezonans seansları sayesinde sporsuz ve hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Biorezonans cihazları ile iştah frekansı ileten hücrelere, iştahsızlık frekansı verilir. Bu şekilde iştahınız azalır ve kilo vermeye başlarsınız. Bu yöntem aynı zamanda kalıcı bir yöntemdir ve hiçbir kimyasal kullanılmamaktadır. Sağlıklı bir şekilde zayıflamaya başlarsınız.
Bizden destek alın ve yaza kilo vermiş halde girin. Bize ulaştığınız taktirde, ilk işlem olarak fazla kilolar tespit edilmektedir. Daha sonra ise biorezonans seansı sayesinde iştah dengelenmektedir. Gerektiği taktirde ozon sauna seansları ile de desteklenmektedir ve en sonunda ideal kilonuza ulaşmış olacaksınız.

Uzman kadromuz ile fibromiyalji hastalığını tedavi etmekteyiz. Fibromiyalji, psikolojik ve duygusal nedenlerden kaynaklı kas ve eklem ağrılarıdır. Yumuşak doku romatizmasıdır. Fibromiyalji hastalığının tıp alanında net bir ilacı yoktur. Ama biorezonans sayesinde hastalığın belirtileri yavaş yavaş ortadan kalkmaktadır. Bach çiçekleri ile yaptığımız seanslarda belirtiler hafiflemektedir. Kısa sürede ağrılarınızdan kurtulmak için merkezimize başvurabilirsiniz.
Fibromiyalji; kaslarda ve eklemlerde ağrı, uyku problemleri ve dinlenememe sorunlarıdır.
Fibromiyalji belirtileri:
·       Zor uyanma
·       Kas ve eklem ağrıları
·       Uyuşma hissi
·       Kalp çarpıntısı
·       Kabız ve ishal şikayetlerinin sıklığı
·       Depresyon
·       Halsizlik
·       Sürekli yorgunluk
·       Vücutta oluşan kızarıklıklar
·       Hafıza sorunları
·       Dikkat dağınıklığı
·       Sürekli stres halinde olmak
Prana Complex henüz ilacı olmayan fibromiyalji hastalığı için biyoenerji ile biorezonans seanslarını kullanarak sizi kronik ağrılardan kurtarmaktadır.
Tüm hizmetlerimizle 40 kadar şehirde hizmet vermekteyiz. Web sitemizden bize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı