Robin van Persie'den Kylian Mbappe itirafı!

Robin van Persie, Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

SPOR 13.04.2021, 21:05
25
Robin van Persie'den Kylian Mbappe itirafı!
Fenerbahçe'nin 2015 yazında Manchester United'dan kadrosuna kattığı Robin van Persie, transferiyle büyük ses getirmiş ve ancak uzun süreli sakatlıkları nedeniyle beklenen performansı bir türlü sergileyememişti. Kariyerini iki yıl önce sonlandıran eski golcü, ülkesi Hollanda'da yayım yapan De Telegraaf gazetesi için kaleme aldığı yazıda ise Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe hakkında çok çarpıcı itiraflarda bulundu.
Sarı Lacivertliler'de forma giydiği dönemde Monaco ile 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçına atıfta bulunan "Uçan Hollandalı", söz konusu karşılaşmanın ikinci yarısında Radamel Falcao'nun yerine oyuna giren Fransız yıldızla ilgili olarak şunları kaydetti:
"İsviçre'deki amatör bir kulübün sahasında oynuyorduk. Ancak son 20 dakikada şahit olduklarımı daha önce o yaştaki bir gençten hiç görmemiştim. O kadar patlayıcı ve teknikti ki... Bizim 69 dakikada yaptıklarımızdan daha fazlasını mücadelenin geri kalanında başarmıştı. İnanılmaz derecede iyiydi. Maçın son anlarını yedek kulübesinden izlemiştim. Yanımdakilere 'Eğer bu çocuk bir dünya yıldızı olmazsa bu kramponları yiyeceğim.' demiştim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı