Son Dakika

Saadet adayından şok iddia

Saadet Partisi Kocaeli Başiskele Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu, ilçede buluna 500 dönüm arazinin eğitim alanına çevrildiğini ve sonrasında ise eski belediye başkanının kendi vakfına kiralandığını öne sürdü.

SİYASET 26.03.2024, 04:35
3
Saadet adayından şok iddia
Saadet Partisi’nin yerel seçimlere yönelik çalışmaları sürüyor. Başta büyükşehir olmak üzere il ve ilçe belediye başkan adayları yoğun bir tempoda çalışırken, vatandaşın derdini ve sıkıntısını dinliyor. Adaylar, ayrıca yapılan yanlış işlere de dikkatleri çekerek, vatandaşın kullanımına sunulması gereken imkânların da takipçisi oluyor.

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu, Başiskele Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Başiskele’de 500 dönüm araziyi ‘üniversite kurmak için’ eğitim alanına çevirdiğini, ardından vakıf kurup kendi vakfına 49 yıllığına tahsis ettiğini iddia etti.

Saadetli aday Zafer Mutlu, açıklamasında her fırsatta ifade ettiklerinin altını çizerek, “Başiskele’nin arazilerine, toprağına, her kuruşuna sahip çıkacağız. İşte sahip çıkacağımız alanlardan bir tanesi. Yuvacık Barajı inşasında belediye tarafından kamulaştırıldı. Buradan çıkan malzeme barajın setinde kullanıldı. Akabinde bu arazi orman ile beraber 500 dönümlük bir yer. Çok yakın bir tarihte, AK Parti’li vekillerin içinde bulunduğu Körfez Eğitim ve Bilim Vakfına 49 yıllığına kiralandı. Başiskele’yi kazandığımızda bu bölgeyi kentsel dönüşüm alanı veya mesire alanı olarak vatandaşımızın kullanımına sunacağız” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:41
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:32
Yatsı 20:55
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı