Saadet Heyeti, sel bölgesinde

Saadet Partisi Heyeti, selden etkilenen Şanlıurfa’da incelemelerde bulundu…

ÇEVRE 17.03.2023, 04:35
3
Saadet Heyeti, sel bölgesinde
Haber: Ali Ekber
Türkiye, yaşanan deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam ederken yaşanan sel felaketiyle sarsıldı. Başta Şanlıurfa’da ciddi zararlara neden olan sel felaketi, depremden etkilenen Adıyaman ve Malatya’da da etkisini gösterdi. Üç ilimizde afet nedeniyle 15 vatandaşımız hayatını kaybederken, birçok yer ise sular altında kaldı. Saadet Partisi, sahada yaşanan durumu incelemek için Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş başkanlığında bir heyeti Şanlıurfa’ya gönderdi.
Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketinden sonra Saadet Partisi bölgeye bir heyet gönderdi. Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş başkanlığındaki heyet, sel felaketinden etkilenen Şanlıurfa da sahaya inerek afetten etkilenen vatandaşlarla görüştü.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş başkanlığında, Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Süleyman Tekbaş, Fethi Öztürk, Fesih Bozan ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Karalar ve Gaziantep İl Başkanı Mehmet İslam’dan oluşan isimleri Şanlıurfa’ya gönderdi. Yakın bir dönemde yapıldığı belirtilen ve tartışmalara neden olan Abide Kavşağı başta olmak üzere pek çok yerde ziyaret gerçekleştiren heyet başkanı Cafer Güneş, “İl içerisinde incelemelerde bulunmaya devam ediyoruz. Pek çok yeri görme imkanımız oldu. Burada önceliğimiz felaketten etkilenen mağdurlar, çok sayıda insanın felaketten etkilendiğini görmüş olduk. Özellikle merkezde yapılan yeni kavşak havuz gibi yapılmış ve şu anda halen dolu. Ekipler burada arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Şanlıurfa valisi ve ilde bulunan bakanlarla uygun olunması halinde görüşme yapacaklarını kaydeden Güneş, “Yapılan eksiklikler, yanlışlar bizi buraya getirdi. Yaşanan bu üzücü olaylardan en azından bundan sonrası için ders alınması gerekiyor. İlim ve bilim neyi gerektiriyorsa bu doğrultuda yapılması gerekenlerin ivedilikle yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı