Son Dakika

Saadet İzmir Adayı Bucalılarla Buluştu

Seçim çalışmalarını Buca ilçesinde sürdüren Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erduran, ziyaretlerde vatandaşlara hitap ederek, "Yolsuzluğa göz açtırmayacağız, emanete asla ihanet etmeyeceğiz ve hizmette adaleti sağlayacağız” dedi.

SİYASET 26.03.2024, 04:35
Saadet İzmir Adayı Bucalılarla Buluştu
Seçim çalışmalarını Buca ilçesi ile sürdüren Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erduran, Saadet Partisi’nin Buca Belediye Başkan adayı Selçuk Kavuşan, İlçe Başkanı Mukadder Temur ve partililerle birlikte ilçe turuna çıktı.
Haber: Emine ÖZÜDOĞRU KAVUŞAN / İzmir
İlk olarak Öğretmen Evleri Sokağı’ndaki kafelere girerek gençlerle tek tek diyalog kuran Mustafa Erduran, bir kafedeki dj masası başına geçerek denemelerde bulundu. Saadet adayları, Menderes Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yaptıktan sonra Hasanağa Bahçesi’nde gezdi. Parktaki vatandaşlarla sıcak temas kuran Erduran, gördüğü hayvanları sevmeyi de ihmal etmedi. Spor sahasında basketbol oynayan gençlerle sohbet eden Mustafa Erduran, gençleri kırmayarak basket atışı yaptı.

Ziyaretlerde Bucalılara hitap eden Saadet Partisi İzmir adayı Mustafa Erduran,” 31 Mart’ta şehirlerin kaderini etkileyecek önemli bir karar verilecek. Saadet Partisi’nin sunduğu farklı yönetim anlayışına destek istiyorum. Hizmetlerin vaktinde, eksiksiz ve ihtiyacı karşılayacak şekilde yapılacağından emin olabilirsiniz. Bizim inancımızda bir yerde aç yatan bir insan olursa ondan o şehrin yöneticisi mesuldür” sözleri ile Milli Görüş belediyeciliğinin esasını vurguladı. SP Buca adayı Selçuk Kavuşan ise “Biz Buca’ya sevdalıyız. Eğer seçilirsek sizleri mahcup etmeyiz. Halka hesabını veremeyeceğimiz bir iş yapmayız. Emanetin bilincinde oluruz. İsrafın her türlüsünü önleriz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:41
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:32
Yatsı 20:55
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı