Şakkadanak Batırel yine uçtu: Hayat pahalılığına bu yönetim yol açmadı

Şakkadanak ifadeleriyle tanınan yandaş Necmettin Batırel kaleme aldığı yazısında hayat pahalılığına bu yönetim yol açmadığı savundu. Batırel, Erdoğan'ın maaşına yapılacak zammı da savundu.

EKONOMİ 25.06.2022, 10:15
Şakkadanak Batırel yine uçtu: Hayat pahalılığına bu yönetim yol açmadı
Şakkadanak lakaplı yandaş Necmettin Batırel bugünkü yazısında yüksek enflasyon ve hayat pahalılığını eleştirenlere karşı ‘boş konuşmayın’ ifadesini kullandı.
Türkiye yazarı Necmettin Batırel, “Başta muhalefet olmak üzere, kimse enflasyon edebiyatı yapmasın. Fiyatlar arttı, halk perişan oldu, geçinemiyoruz, hükûmet ülkeyi krize soktu, laflarına artık kuşlar bile inanmıyor.” dedi.
“Kimse çıkıp da bize politika faizinin enflasyonu aşması lazım diyerek maval okumasın.” diyen Necmettin Batırel, “Boş konuşmayın! Milleti zehirlemeye kalkmayın! Herkes olanı biteni görüyor. Hayat pahalılığının arttığını ama buna mevcut yönetimin yol açmadığını çok iyi biliyor…” diye yazdı.
“Hükûmet sadece vatandaşını enflasyona ezdirmiyor.” diye yazan Necmettin Batırel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşına ikinci kez yüzde 40 oranında zam yapılmasını da savundu. Batırel, “Meclis’teki ve emekli milletvekili ile bakan arkadaşlarını da unutmuyor. Cumhurbaşkanının maaşını arttırarak onları da bu geminin içine aldı. Eleştireceğinize alkışlayın!.. Ağzınızdan bir kere de şer yerine hayır çıksın.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı