Süleyman Soylu hakkında yeni iddia: Erdoğan'a beni övün demiş

İçişleri Bakanı Süleyman hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi. Soylu, Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretinden iki gün gizlice Diyarbakır annelerini ziyaret ederek, "Erdoğan'a beni övün" demiş!

GÜNDEM 10.07.2021, 11:05
13
Süleyman Soylu hakkında yeni iddia: Erdoğan'a beni övün demiş
Halk TV’de ekrana gelen “Perdenin Önü Arkası” programında Süleyman Soylu hakkında bir iddiada bulunuldu. Programa konuk olarak katılan İpek Özbey, Soylu’nun Diyarbakır annelerine “Erdoğan’a beni övün” dediğini iddia etti. Soylu’nun iki gün önce gizlice Diyarbakır’a gittiğini söyleyen Özbey, ziyaretin gizlice yapıldığını ileri sürdü.     Özbey'in açıklamasının ilgili bölümü şöyle:
“Sabah erken saatlerde Erdoğan'ın Diyarbakır gezisi konuşulmaya başlandı. Bana dendi ki iki gün önce Süleyman Soylu gizlice Diyarbakır'a gitti, basına haber verilmedi. Hiçbir fotoğrafının çekilmesine izin verilmedi ve bu sabah geri döndü denildi.
Sonra "Süleyman Soylu Ankara'ya gitti ama daha sonra Erdoğan'ın uçağı ile Diyarbakır'a geldi." denildi. O arada neden gidildiğini bilmiyorum. Orada Diyarbakır anneleri ile konuşmasında "Beni Erdoğan'a övün" dediği söyleniyor.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı