Son Dakika

Trabzonspor - Sivasspor maçı izle! Bein Sports 1 canlı izle

Trabzonspor, evinde Sivasspor'u konuk edecek. İşte, Trabzonspor - Sivasspor maçına ilişkin tüm merak edilenler.

SPOR 23.08.2021, 18:55
5
Trabzonspor - Sivasspor maçı izle! Bein Sports 1 canlı izle
Trabzonspor, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun ikinci haftasında Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. Medical Park Stadyumu'nda saat 19:15'te oynanacak mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Mücadelenin yayınına ilişkin arama motorlarında aramalar yapılıyor. İşte, mücadeleye ilişkin merak edilenler. 

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hugo, Ie, İsmail, Berat, Abdülkadir Ömür, Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius
Sivasspor: Ali Şaşal, Koray, Goutas, Camara, Uğur, Hakan, Okechukwu, Kayode, Fajr, Gradel, James

Molde karşısında penaltılarla turlayan Trabzonspor, Süper Lig'e görkemli bir başlangıç yaptı. Transfer dönemine hızlı giren ve takviyeleri erken zamanda tamamlayan bordo-mavililer, bunun avantajını kullanmayı bildi. Yeni Malatyaspor'u hücumdaki yıldızlarının etkili oyunuyla 5-1 ile geçen Avcı'nın öğrencileri, Roma karşısında istediği sonucu alamadı.
Trabzon'da oynanan karşılaşmayı 2-1 kaybeden Trabzonspor'da yine de ortaya konan oyun ve plan, taraftarlarını mutlu etti. Bu kez de Roma deplasmanı öncesi ligin önemli takımlarından Sivasspor'u konuk edecek.
Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan son 10 maçta 3 kez beraberlik sonucu çıktı. Bordo-mavililer 5 karşılaşmayı kazanırken Yiğidolar 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı