Tunç Soyer, Erdoğan ile neler konuştuğunu canlı yayında anlattı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz günlerde görüştüğü AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neler konuştuğunu canlı yayında anlattı.

GÜNDEM 03.03.2021, 06:20
8
Tunç Soyer, Erdoğan ile neler konuştuğunu canlı yayında anlattı!
  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, KRT TV'de yayımlanan 'Şimdiki Zaman'a konuk oldu. Soyer, geçtiğimiz günlerde görüştüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neler konuştuğunu canlı yayında anlattı.
KRT TV'de yayımlanan Gürkan Hacır'ın sunduğu 'Şimdiki Zaman'ın bu haftaki konukları gazeteciler Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu, Uğur Dündar ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer oldu.
Geçtiğimiz günlerde İzmir'e giden Erdoğan'ı havaalanında karşıladığını ve 10 dakika görüşmek istediğini söylediğini anlatan Soyer, aynı günün akşam saatlerinde Erdoğan ile görüştüğünü söyledi. 
490 milyon Euro'luk bir kaynak bulduklarını ve bunun için Erdoğan'ın onayına gereksimim duyduklarını söyleyen Soyer onay talebinde bulunduklarını söyledi, durumun önemini de aktardığını ifade etti. Stüdyodaki konuklar Soyer'e Erdoğan'ın cevabını sorduğunda "İlgileneceğini söyledi, vücut dilinden anladığım kadarı ile de ilgilenecek" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı