Son Dakika

Türk takımları Avrupa arenasında

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Başakşehir ile Sivasspor gruplarında son maçlarına çıkıyor.

SPOR 27.10.2022, 10:20
1
Türk takımları Avrupa arenasında
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'ndeki maçlara bu akşam devam edilecek. Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Feenrbahçe, Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir, bugün son maçlarına çıkıyor. Takımlarımızın ülke puanını yükseltmesi için mutlaka puan ya da puanlar kazanması gerekiyor.

Fenerbahçe, Rennes karşısında grup liderliği için çıkacak. Kadıköy'deki maçtan Sarı-Lacivertliler, galip ayrıldığı takdirde son karşılaşmalar öncesinde liderliğini garantileyecek. İki takım arasında Fransa'da oynanan mücadelede 2-2 sona ermişti.

Trabzonspor, Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında bugün Sırp ekibi Kızıl Yıldız'a konuk olacak. İlk maçı evinde kazanan Karadeniz ekibinde bugünkü hedef de sahadan zaferle ayrılmak. Teknik Direktör Abdullah Avcı da bugün bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Bordo-Mavililer'in başında deplasmanlarda oynadığı 5 Avrupa maçını da kazanamayan Avcı, bugün sahadan galibiyetle ayrılmayı düşünüyor.

Sivasspor, Konferans Ligi G Grubu beşinci maçında Rumen temsilcisi Cluj ile karşılaşacak. Temsilcimiz, Cluj ile birlikte 7'şer puanla grubun zirvesinde yer alıyor. Hedef, liderlik için kazanmak.

Konferans Ligi'nde oynadığı 4 maçta 10 puan toplayan ve liderliğini sürdüren Başakşehir, 7 puanla ikinci sırada bulunan Fiorentina'ya konuk olacak. Turuncu-Lacivertliler'in hedefi üç puan. Temsilcimiz, bu karşılaşmayı kazanması halinde, son maçlar öncesinde grubunu lider bitirmeyi garantileyecek. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı