“Umutların yeniden yeşereceği bir seçim olacak”

Saadet Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Mustafa Kurdaş ise, “Bu seçim umudunu kaybetmiş bir toplumun yeniden umudunu keşfedeceği bir seçimdir” dedi.

GÜNDEM 24.03.2024, 04:35
“Umutların yeniden yeşereceği bir seçim olacak”
Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nın geleneksel iftar programı bu yıl Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Küçükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar programında konuşan Kaya, “Milli Görüş belediyeciliği, 1989-1994 yılında alınan 2 sandık zaferleri ve yapılan hizmetlerle bir efsaneye dönüşmüştür” dedi. Saadet Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Mustafa Kurdaş ise, “Bu seçim umudunu kaybetmiş bir toplumun yeniden umudunu keşfedeceği bir seçimdir” dedi.
Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nın her yıl düzenlediği geleneksel iftar programı bu yıl Küçükçekmece Nikâh Sarayı’nda gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla oruçların açıldığı iftar programına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, Saadet Partisi GİK Üyesi İbrahim Yıldız, Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Feyzullah Çürük, Saadet Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Mustafa Kurdaş, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden, Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Teşkilat mensupları, STK ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan'ın manevi havasının paylaşıldığı iftar programında Saadet Partisi’nin yerel seçimlerde alacağı başarıya dikkat çekildi.

İftar programında bir konuşma yaparak halka hitap eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, “Milli Görüş belediyeciliği, 1989-1994 yılında alınan 2 sandık zaferleri ve yapılan hizmetlerle bir efsaneye dönüşmüştür. Milli Görüş belediyeciliği efsanesi bir şahsa ve bir belediyeye ait değildir. O efsane her Milli Görüşçü belediye başkanının ve her Milli Görüşçü belediyenin ortaya koyduğu hizmetler sonucunda ortaya çıkmıştı. Dolayısıyla biz Milli Görüşçüler için Mart ayının ve yerel seçimlerin ayrı bir anlamı vardır. İnşallah hep beraber bu 31 Mart'ta da bu heyecanı bir kez daha ortaya koymuş olacağız” ifadelerini kullandı.

Bülent Kaya, Türkiye ekonomisinin sorunlarına da dikkat çekerek, “14-28 Mayıs 2023 seçimlerinde Türkiye ciddi bir kavşağı kaçırmıştır. Her kaçırılan kavşağın da ciddi bir zararı olmuştur. Biz o gün de uyarılarımızı yapmıştık ve Türkiye’nin bu kavşağı kaçırması halinde kaybedilen 5 yılın nasıl bir fatura çıkaracağını söylemiştik. Faizler bugün yüzde 50’ye çıktı. Enflasyon yüzde 70’lere çıktı. 18-19 TL olan dolar kuru bugün 35 TL’ye doğru gidiyor. 18 TL olan akaryakıt fiyatı bugün 45 TL. O gün 5 TL olan ekmek bugün 10 TL. İşte 31 Mart’ta da kaçırılacak olan bir kavşağın Türkiye’ye ağır maliyetleri olur. 31 Mart’ta Saadet Partisi’ne güçlü bir destek vermezseniz olacakları söyleyeyim; bu ülkede zamların, vergilerin, enflasyonun, faizin daha da artacağı, zenginin daha zengin ama maalesef yoksulların daha da yoksullaşacağı bir ülke haline gelecek” şeklinde konuştu.

Katılımcılara hitap eden Saadet Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Mustafa Kurdaş ise, “31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerle Küçükçekmece'ye Milli Görüş belediyeciliği getireceğiz inşallah. Bu sayede Küçükçekmece’mize huzur ve bereket hâkim olacak. Milli Görüş belediyeciliğinin temel ilkeleri şunlardır: Haksızlık, hukuksuzluk ve yolsuzluğa yer olmayacak. Perşembe günü belediye halk günü olacak ve halk dinlenecek. 31 Mart seçimlerinde belediye kazanıldığı takdirde belediye kapısına, ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ tabelası asılacak” diye konuştu.

Yerel seçim hazırlıklarına devam ettiklerini belirten Kurdaş, “Seçime artık kısa bir süre kaldı. Yerel seçimlere hazırlanma sürecinde biz Küçükçekmece’de seçmene ulaşma gayreti içerisinde olduk. Evine bir lokma götürme derdinde olan insanların sosyal ve ruhsal bir yıkıma doğru gittiğini müşahede etmeye başladık. Bazı Küçükçekmeceli hemşerilerimizin sandığa gidip gitmeme konusunda kararsız olduğunu gözlemledik. Yani şunu ifade etmek istiyorum ki Türkiye ve Küçükçekmece’de hiçbir şey yolunda gitmiyor. Bu seçim Erbakan Hoca’mızın ifadesiyle, ‘Bu seçim başka bir seçim, bu seçim çok önemli bir seçimdir.’ Evet bu seçim umudunu kaybetmiş bir toplumun yeniden umudunu keşfedeceği bir seçimdir” açıklamalarında bulundu.

Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Feyzullah Çürük ise Ramazan ayının bereket, paylaşma, sabır ve hoşgörü ayı olduğunu vurgulayarak, “İslam âlemi şu an paramparça durumda ve birçok bölgede Müslümanlar zulüm altında. Yandaş medyanın gösterdiği gibi her şeyin yolunda değil ve tehlikeler artıyor. Saadet Partisi muhalefet olsun diye değil, ümmetin ve Türkiye'nin geleceği için mücadele ediyor. Safları sıklaştırın, sıkı durun kardeşlerim. Direncinizi koruyun zira bizler gelecek, bizler umut, bizler tohum taşıyan rüzgârlarız. Biz çözülmedikçe insanlığa umutsuzluk yok yeis yoktur. Bizler azmettik, zaferlere talibiz. İnsanlığın huzur ve saadeti için kutlu bir medeniyetin inşası bizim ellerimizde, bizim omuzlarımızda yükselecek inşallah” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı