Vatan müdafaasına teşekkür

Millî Gazete, yavru vatandaki Siyonist işgale karşı yürütülen vatan müdafaasının sancaktarlığını yaparken haberlerimize Kıbrıs’ın duayen gazetecilerinden destek geldi.

GÜNDEM 15.08.2022, 06:25
4
Vatan müdafaasına teşekkür
Vatan müdafaasının sancaktarlığını yaparken haberlerimize Kıbrıs’ın duayen gazetecilerinden destek geldi.
Millî Gazete, aylardır yapmış olduğu haberlerle İsrail’in KKTC vatandaşı yapılan Siyonistler ve yerli işbirlikçiler aracılığıyla “yavru vatan”ı adım adım işgal ettiği uyarısında bulunurken gazetemizin haberleri yavru vatanda büyük yankı uyandırdı. Edinilen bilgilere göre Millî Gazete’nin haberlerinin ardından Siyonizm karşıtı duruş iyice arttı. KKTC’li vatandaşların gündemine oturan haberlerimiz karşısında işbirlikçiler de telaşa düştü.

Millî Gazete’nin sancaktarlığını yaptığı vatan müdafaası her geçen gün büyürken yavru vatanın duayen gazetecilerinden de haberlerimize destek geldi. Kıbrıs’taki Siyonist işgale karşı açıklama yapan KKTC’li gazeteciler, söz konusu tehlikeye karşı harekete geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Yavru vatanın önde gelen gazetecilerinden olan Ahmet Tolgay, Kıbrıs’ın Yahudileştirilmesi tehlikesine dair önemli açıklamalarda bulundu. Kıbrıs’ın gitgide Filistinlileştirildiğini söyleyen Tolgay, “KKTC’de en fazla taşınmaz malın kimler tarafından alınmakta olduğuna dikkat buyrulsun” ifadelerini kullandı.

Kıbrıs’taki vatan müdafaasına bir destek de gazeteci Özer Kanlı’dan geldi. Ülkenin en değerli yerlerinin yabancılara satılmasının kabul edilebilir sınırların ötesine geçtiğini söyleyen Kanlı, bu durumun önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı