Yandaş Cem Küçük'ü korku bastı: Seçimden sonra hesap soracaklar

İktidara yakın Cem Küçük'ten dikkat çeken yazı geldi. Küçük, muhalefetin seçimleri kazanması durumunda “hesap soracağını” iddia etti.

GÜNDEM 13.05.2022, 15:30
11
Yandaş Cem Küçük'ü korku bastı: Seçimden sonra hesap soracaklar
AK Parti'ye olan yakınlığıyla bilinen yazar Cem Küçük, 2023 seçimleri sonrası için dikkat çeken bir yorum yaparak, "Muhalefetin derdi helalleşme değil intikam, seçimler bitince hesap soracaklar" dedi.
Türkiye yazarı Cem Küçük, Canan Kaftancıoğlu'na verilen ceza sonrasında paniğe kapıldı. Muhalefetin derdinin helalleşme değil intikam olduğunu öne süren Küçük, "Seçimlere 1 yıl var. Seçimler olup bitince hesap soracaklar. Yok diyorlar ama istedikleri bu. Dün Canan Kaftancıoğlu’nun cezası Yargıtay’da onandı. Muhalif isimler neler yazmış bir bakın. Hatta o isimler son bir haftada beğenmedikleri bir yazar Gezi'ye çağrıldı diye neler söyleyip yazdılar gördünüz. Bunların helalleşme çağrısına kanmayın. Tamamen aldatmaca!.." ifadelerini kullandı.
Küçük, yazısını şu şekilde sürdürdü:
"AK Parti ve MHP cenahına hesap sorulmasını istiyorlar.
Hükûmet cephesinin bu durumu iyi görmesi lazım. Kabataş olayında dahli olanların tutuklanmasını istiyorlar.
Hükûmeti tek adam ya da otoriterlikle suçlayanların hepsi darağaçlarını kurmuş bile. Kutuplaştırmadan şikâyet edenler kutuplaştırmanın âlâsını yapıyorlar.  Hukuk geldiğinde göreceksiniz diyorlar.
Her akşam muhalif kanallarda hükûmet tarafına tam bir küfür ve hakaret var. Hükûmeti ve Erdoğan’ı savunan herkesi hain ilan ediyorlar.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı