“Yıldırım bizim, Yıldırım hepimizin”

Muhalefet partisi buluşmalarının ikincisi Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Abdullah Kocamaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 24.09.2022, 06:45
2
“Yıldırım bizim, Yıldırım hepimizin”
Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Abdullah Kocamaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen muhalefet partisi buluşmalarının ikincisinde 6’lı masada bulunan partilerin Yıldırım ilçe başkanları bir araya gelerek ortak bir basın açıklamasında bulundu. 2023 seçimlerine ilişkin çalışmaların değerlendirildiği toplantı CHP, İyi Parti, Deva ve Gelecek partilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 2 saat süren toplantının sonunda kamuoyuna yapılan basın açıklamasında birliktelik ve kararlılık mesajı verildi.
Saadet partisi Yıldırım İlçe Başkanı Abdullah Kocamaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen muhalefet partisi buluşmaları, geçtiğimiz gün Saadet Partisi Yıldırım ilçe binasında gerçekleştirildi. Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, İyi Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, Demokrat Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hasan Ali Ünal, Deva Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Şener Temur, Gelecek Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Ercan Sönmez ve teşkilat mensupları katıldı. 2 saat süren toplantı, yerel medya mensupları tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. 2023 seçimlerine ilişkin çalışmaların değerlendirildiği toplantının sonunda ise kamuoyuna yapılan ortak basın açıklamasında, birliktelik ve kararlılık mesajı verildi.

6’lı masada bulunan partilerin Yıldırım ilçe teşkilat başkanlarının kamuoyuna yapmış olduğu ortak basın açıklamasında, “6 siyasi partimizin Yıldırım ilçe başkanları olarak tekrar bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bir önceki toplantımızda aldığımız karar gereği güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş ile alakalı partilerimizin iş birliğini sağlamak ve yine partilerimiz arasındaki çalışmaları koordine etmek maksatlı komisyonumuzu oluşturmuş bulunuyoruz. Oluşturduğumuz bu komisyon, özellikle seçim güvenliğinin sağlanabilesi adına çalışmalarını yürütecektir. Oy namustur ve her oy kıymetlidir düşüncesi ile hangi partiye verildiği önemli olmaksızın tüm oylara sahip çıkacağız” ifadelerine yer verildi.

Seçim açısından önemli bir sürece girildiğinin ifade edildiği açıklamanın devamında, “Özellikle ülkemize ve vatandaşlarımıza layık görülen zorlu koşulları hep birlikte yaşıyoruz. Yine bizler sahada yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın içinde bulunduğu ekonomik durumu üzülerek görüyoruz. 6’lı masanın vatandaşlarımıza umut olduğunu da heyecanla görmekteyiz. 6’lı masa sayesinde farklı görüşlerin bir araya gelebileceğini göstererek, farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunu hatırlatarak, siyasi partilerin birbirlerinin hasmı olmadığını ve ortak paydada uzlaşı kültürü ile bir araya gelinebileceğini göstermiş olduk. Böylelikle toplumumuz nezdinde teveccühünün her geçen arttığını görmekteyiz. Ayrıca iktidar partisi ve ortakları ile iktidarın nimetlerinden haksız olarak faydalananların uykularının kaçtığını ve 6’lı masanın ortadan kaldırılmasının istendiğini de biliyoruz. Fakat bilinsin ki bizler aklıselim ile hareket ediyoruz ve ne yapılırsa yapılsın, 6’lı masa daha da güçlenerek birlikteliğini koruyacak ve önümüzdeki seçimde ipi göğüsleyecektir” denildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı