HATAY'DA EKMEK TEKNESİ TIR, GELİN ARABASI OLDU

Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Aksaray Maallesi'nde damat Sinan Karagündüz, şoförlüğünü yaptığı tırı düğününde süsleyerek gelin arabası yaptı.

HABERDE İNSAN 07.04.2021, 08:10
202
HATAY'DA EKMEK TEKNESİ TIR, GELİN ARABASI OLDU

TIR'ın arabası yapmanın çocukluk hayali olduğunu söyleyen Karagündüz, TIR ile şehir turu attı. Dorsesi çıkarıldıktan sonra çiçeklerle ve renkli şeritlerle süslenerek gelin arabası yapılan tırın direksiyonuna geçen damat Sinan Karagündüz, gelini almak için gelin evinin önüne geldi.
KARAGÜNDÜZ: ÇOCUKLUK HAYALİMDİ
Ekmek teknesi olan tırı gelin arabası yapmanın çocukluk hayali olduğunu aktaran Karagündüz, "Koronavirüs nedeniyle hayatımıza bir renk katalım istedik. Tır şoförüyüm, kendi aracımı gelin arabası yapmak istedim” dedi. Gelin arabası olarak tırın tercih edilmesine ilk başta şaşırdığını dile getiren gelin de, “Korona virüs nedeniyle düğünler bir saate indirildiği için bir farklılık olsun diye tırı gelin arabası olarak kabul ettim” şeklinde konuştu. Gelin evinden ayrılan gelin ve damat, şehir turu attı. Tır ve diğer araçlar, şehir içinde konvoy yaparak düğünün yapılacağı salona hareket etti. Konvoy vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı