AKP'li Bozdağ'dan itiraf gibi sözler: Türkiye'yi şantiyeye çevirdik

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan itiraf dolu sözler geldi. Bozdağ, "AK kadrolar, 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedi. Türkiye'nin dört bir yanını şantiyeye çevirdi" dedi.

SİYASET 20.08.2022, 14:05
4
AKP'li Bozdağ'dan itiraf gibi sözler: Türkiye'yi şantiyeye çevirdik
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, parti mensuplarıyla bir araya geldi. İtiraf dolu sözlere imza atan Bozdağ, "Türkiye'nin dört bir yanını şantiyeye çevirdik" dedi.
Türkiye'yi durdurmak isteyenlerin olduğunu vurgulayan Bozdağ şu ifadeleri kullandı:
"Şimdi birileri kalkmış, 'Buradan birilerine rant aktarılıyor.' Rant yok. Millete hizmet yapılıyor, hizmet. Millete şehir hastaneleri kazandırılıyor. Hızlı trenler kazandırılıyor. Köprüler, tüneller kazandırılıyor. Dünyanın en büyük havaalanları kazandırılıyor. Türkiye'nin ekonomisine güç katılıyor, imkanları daha iyi hale getiriliyor. Türkiye'nin dört bir yanında her alanı ayağa kaldırdık Allah'ın izniyle. Barajlardan tutun da sulamanın kapalı devre sisteme dönüştürülmesine kadar nice projeyi hayata geçirdik. O yüzden Türkiye'yi durdurmak istiyorlar. 
Tayyip Bey'le, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK kadrolar, 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedi ve enkaz olan Türkiye'nin dört bir yanını şantiyeye çevirdi. Bunun en büyük şahidi İstanbul'dur, İstanbullulardır.
Ve siz inandınız 2001'de AK Parti'yi iktidara getirdiniz. Dikkat ederseniz AK Parti'nin iktidara gelişiyle çok şey Türkiye'de değişti. Bölünmüş yol sadece Türkiye'nin bir ilinde, bir bölgesinde değil, bütün bölgelerinde, bütün illerinde eş zamanlı hayata geçti. Kazmayı her yerde eş zamanlı vurduk."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı