Alaattin Çakıcı'nın danışmanı Ferhat Aydoğan trafik kazası geçirdi!

Alaattin Çakıcı’nın basın danışmanı olarak bilinen Ferhat Aydoğan'ın Ankara’da trafik kazası geçirdiği iddia edildi.

GÜNDEM 02.01.2023, 22:40
19
Alaattin Çakıcı'nın danışmanı Ferhat Aydoğan trafik kazası geçirdi!
Alaattin Çakıcı’nın basın danışmanı olduğu belirtilen Ferhat Aydoğan'ın Başkent Ankara’da trafik kazası geçirdiği iddia edildi.

Çakıcı’nın basın danışmanı olarak tanınan ve sık sık Çakıcı adına yazılmış metinleri gazetecilere e-mail yoluyla servis eden Ferhat Aydoğan Eylül 2022'de de hastaneye kaldırılmıştı.

Adana'da doğan Ferhat Aydoğan'ın memleketi Elazığ'dır. Aydoğan, liseyi bitirdikten sonra üniversite sınavına hazırlanırken 2000 yılında Güney Havadis gazetesinde muhabir olarak göreve başladı. Daha sonra Mersin Ünüversitesi'ni kazandı. Daha sonra tekrar üniversite sınavlarına girerek Çukurova Üniversitesi Endüstriyel Elektronik bölümünü kazandı.
Babası Muzaffer Aydoğan'ın sahibi olduğu Güney Medya Grubu'nda muhabirlik yaptıktan sonra, Genel Yayın Yönetmeni ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirildi. Aydoğan, gazeteci olarak tanınıyor.
FERHAT AYDOĞAN'IN SİYASİ HAYATI
Kuzgun lakaplı Ferhat Aydoğan, 2008 yılındaki yerel seçimlerde Anavatan Partisi 2.sıra meclis üyesi adayı olmuştur. 2011 Genel Seçimlerde Adana'dan Has Parti milletvekili adayı olmuştur. Aydoğan ayrıca 2014 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Çukurova Belediye Meclis üyesine de adaylığını koymuştur.
Aydoğan'ın biyografisinde Kürtçe ve İngilizce bildiği belirtiliyor. Ferhat Aydoğan, evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı