Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu giderse yerine kim gelecek?

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'nun Fransız ekibi Nice'a transfer olması bekleniyor. Ersin'in transferi sonra yerine gelecek isimlerin belli olduğu iddia edildi.

SPOR 02.06.2021, 12:10
8
Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu giderse yerine kim gelecek?
Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'na Fransa'nın Nice kulübünün ilgisini devam ediyor. 20 yaşındaki eldivene ilk olarak 5 milyon Euro'luk teklif yapan Fransız ekibi, siyah-beyazlıların kapıyı 12 milyon Euro'dan açması üzerine teklifini 8 milyon Euro'ya yükseltmişti.
Beşiktaş taraftarlarının oluşturduğu spor sitesi Duhuliye'de yer alan habere göre gözler Beşiktaş yönetiminin vereceği karara çevrilirken başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları, teknik direktör Sergen Yalçın ile yapılacak görüşmenin ardından bu transfere son şeklini verecek. Siyah-beyazlılar, kadrodaki diğer file bekçisi Utku Yuvakıran'la 3 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı.

Ersin'in gitmesi halinde kaleci takviyesi için harekete geçecek olan siyah-beyazlıların listesindeki ilk isim Mert Günok. 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Başakşehir'de son dönemde fazla forma şansı bulamayan milli eldivenin ayrılmak istediği ifade edildi. Trabzonspor'la da adı anılan Mert, A Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosunda yer alıyor.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın talebine göre kalede ibre yabancıya da dönebilir. Bu noktada öne çıkan en önemli isim ise Werder Bremen'de forma giyen Jiri Pavlenka olacak. Bu sezon Bundesliga'dan düşen Alman ekibi ile 1 senelik konratı kalan 29 yaşındaki Çek eldivenin yeni bir maceraya sıcak baktığı vurgulandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı