İstanbul Araç Kiralama’da Yeni Adres: Dmr Car

Karantina döneminde insanlar evlerine kapandı. Bilindiği üzere 17 Mayıs 2021 tarihinde karantina bitiyor. İnsanlar evlerinde sıkıldı ve tatil yörelerine akın etmek için ip çekiyorlar. 

AİLE 15.05.2021, 22:30
48
İstanbul Araç Kiralama’da Yeni Adres: Dmr Car
Eğer hala bir plan yapmadıysanız, bütün havalimanı ve otobüs terminali keşmekeşlerinden uzakta, tüm bakımları yapılmış son model bir kiralık araçla üstelik uçak ve otobüs biletlerinden daha uygun fiyata konforlu bir yolculuk yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.
Kiralık araçla tatile çıkmak, aslında kendi arabanız varsa bile düşünebileceğiniz bir şey. Çünkü özellikle uzun yolculuklarda araç kiralamayı tercih etmek hem aracınızın ikinci el değerini koruyor hem de servis bakım masraflarından tasarruf sağlıyor. Üstelik eğer isterseniz garajınızdakinden daha lüks bir araç kiralayarak bu tatilde kendinize farklı bir konfor da yaşatabilirsiniz. Daha önce eğer araç kiralama yaparak bir tatile çıkmadıysanız, küçük bazı noktalara dikkat etmek tatil kalitenizde önemli ölçüde etkileyebilir.  İşte kiralık araçla keyifli ve huzurlu bir tatil yapmak için dikkat edilmesi gerekenler:
Uzun bir tatil yolculuğunda rahat ve sorunsuz bir sürüş için en önemlisi konfor.  İlk defa kullandığınız bir araca alışmak her zaman biraz zaman alır. Bu nedenle tavsiyemiz daha önce kullandığınız bir aracı kiralamanız.  Eğer böyle bir imkanınız yoksa aracın iç hacmi konforu gibi bilgilere internet üzerinden ulaşabilir, Tasit.com otomobil videoları sayfalarımızda test sürüşü sırasında izleyebilirsiniz.
Araç kiralayarak tatile çıkmanın en güzel yanı, tatil öncesi servis bakım masrafından kurtulmak. Kiraladığınız aracın yaşı ve bakımlarının tam yapılmış olması da sorunsuz bir yolculuk için önemlidir. Bu nedenle 3 yaşından daha yaşlı araçları kiralamanızı tercih ederiz. Tasit.com araç kiralama servisimizden kiralayacağınız araçlar 3 yaşını geçmemiş ve rutin bakımları düzenli olarak yapılan araçlardır.
Kiralamayı düşündüğünüz aracın kilometre başı ne kadar yakıt tükettiğini, bagaj hacmini, hızlanma verileri gibi bilgilerini öğrenmeniz sizin yararına olacaktır. Böylece yakıt masraflarında sürprizlerle karşılaşmadan, tüm bavullarınızı yanınıza alarak rahat bir yolculuk yaparsınız.
Sancaktepe Araç Kiralama Firması: Dmr Car
Dmr Car Rent a Car 2020 - 2021 model araçlarıyla sizlere özel ücretsiz transfer hizmetiyle tüm havalimanlarına hizmet vermektedir. Arabanın kalbi Otostat sitesinde yer alan Dmr Car Rent a Car; Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Havalimanı başta olmak üzere tüm havalimanlarına ücretsiz olarak araç transferi yapmakta, uygun fiyatlarla kiralama hizmet sunmaktadır.
Detaylar için https://www.dmrcar.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı