Son Dakika

Meclis araştırma komisyonu kurulsun

KKTC’yi adım adım işgal eden Siyonist odaklar çalışmalarına hız kesmeksizin devam ederken, konuya ilişkin olarak bir an evvel KKTC Meclisi’nde araştırma komisyonu kurulması gerekiyor.

GÜNDEM 28.09.2022, 08:05
16
Meclis araştırma komisyonu kurulsun
KKTC’de Siyonist tehlike büyürken, finansör de organizatör de belli...
KKTC topraklarının Siyonistlerce işgal edilmemesi adına büyük bir mücadele veren Millî Gazete, tarihi ve çok önemli bir çağrıda bulunuyor. Siyonistler, yavru vatanın Arz-ı Mevud’un bir parçası olması adına yürüttükleri çalışmalarına kararlılıkla devam ederken, KKTC devletinin artık harekete geçmesi büyük önem arz ediyor. Bu bağlamda ilk adım olarak KKTC Meclisi’nde araştırma komisyonu kurulması gerekiyor.

Gazetemize ulaşan kaynakların aktardığına göre Siyonistler, Kıbrıs’ın Güzelyurt bölgesindeki Aydınköy’ü yeni hedef olarak belirledi. İsrail kökenli Evergreen Cyprus firmasının bölgede harekete geçtiği öğrenilirken firmanın CEO’su olan Cihan Erdoğan’ın yoğun bir mesai içerisinde olduğu kaydedildi. Bu bağlamda Erdoğan’ın parasal noktada zor durumda olan vatandaşların kapısını çaldığı ve mülklerini almak için yüklü miktarda para teklif ettiği öğrenildi.

Güzelyurt’ta bulunan Aydınköy’de yaşayan vatandaşlar gazetemize ulaşarak Siyonist lobinin bölgedeki finansörünü de açıkladı. Buna göre İsrail lobisinin KKTC’yi işgal faaliyetlerini finanse eden kişinin İsrailli iş adamı Yuval Michaely olduğu belirtildi. Michaely’in Aydınköy’de sürekli keşif çalışması yaptığını aktaran köylüler, yaşananlar karşısında çok endişeli olduklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı