Özgür Demirtaş, Muharrem İnce'nin kendisine attığı mesajı paylaştı

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Fatih Portakal'ın 'Muharrem İnce bana küsmüş' açıklamasını alıntılayarak, İnce'nin kendisine de mesaj attığı, siyasetten anlamadığını dediğini paylaştı.

GÜNDEM 16.03.2023, 15:00
2
Özgür Demirtaş, Muharrem İnce'nin kendisine attığı mesajı paylaştı
Gazeteci Fatih Portakal, Muharrem İnce’nin kendisine küstüğünü söyleyerek İnce’nin tavrına tepki göstermişti. Portakal, “Böyle bir siyasetçinin olmaması lazım, bizi yönettiğini düşünsenize.” ifadesini kullanmıştı. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş da İnce'nin kendisini arayıp 'siyasetten anlamadığını söylediğini belirtti. 
Youtube kanalından günlük yayınlar yapan gazeteci Fatih Portakal, 14 Mart'taki yayınında cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kendisini arayarak sitem ettiğini, belirterek, "Küstü bana.  Böyle bir siyasetçinin olmaması gerekiyor. İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünsenize. Muhalefetteyken böyle, başa geldiğinde acaba gerçekten demokrat bir yönetici olabilir mi olamaz mı?" demişti.
Bugün ise sosyal medya platformu Twitter hesabından Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Fatih Portakal'ın açıklamasını alıntılayarak, "Muharrem İnce bana da mesaj attı. Siyasetten anlamadığımı söyledi. Nevşin Mengi ve Fatih Portakal’ı da aramış anladığım kadarı ile" diye yazdı. 
Bu paylaşım sonrası Özgür Demirtaş, takipçisinin “Çok doğru söylemiş. Siyasetten zerre anlamıyorsun.” sözlerine de cevap verdi.
Özgür Demirtaş, “Hiçbir zaman ve yerde siyasetten anlıyorum demedim ki? Hatta tam aksine ilgi alanıma girmiyor, siyaset bilimi profu değilim dedim, yüzlerce kez…” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı