Tiktokçu vekil kendisini Meclis'te açıkladı

Tiktokçu vekil kendisini Meclis Dijital Mecralar Komisyonu'nun Tiktok ile yaptığı görüşmede açıklayarak "Çok keyif aldığım bir platform" dedi.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 23.01.2022, 11:50
3
Tiktokçu vekil kendisini Meclis'te açıkladı
Meclis Dijital Mecralar Komisyonu daha önce Google, YouTube, Instagram ve Facebook temsilcilerini dinlerken geçtiğimiz günlerde Çin'lilerin kurduğu dev sosyal medya ağı Tiktok'u dinledi. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman toplantıda bu uygulamayı kullanan milletvekili olup olmadığını sordu ve toplantıya katılan milletvekillerinden sadece CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz kullandığını açıkladı.
Tiktok hesabında 2 milyonun üzerinde görüntüleme alan bir paylaşımının da bulunduğunu açıklayan Yavuzyılmaz "Teknolojisine hayranlık duyduğum çok güzel bir uygulama, güzel mesaj vermek bakımından çok keyif aldığım bir platform" dedi.
Gazete Duvar'da yer alan habere göre siyasetçilerin ciddiyetle tarif etmek zorunda olmadığı yönlerinin de bulunduğunu anlatan Yavuzyılmaz, Meclisin futbol takımının Kenya maçında attığı gol örneğini verdi, “Şimdi, bunu Mecliste veya bizim ciddi platformlarımızda paylaşmak, ifade etmek, siyasetçilerin böyle bir yönünün olduğunu kamuoyuna, vatandaşlarımıza aktarmak çok mümkün değil ama Tiktok bunun için çok iyi bir platform” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı