Son Dakika

BAŞKAN HACIOĞLU PROJELERİNİ BASINLA PAYLAŞTI

YEREL HABERLER 16.06.2021, 19:01 16.06.2021, 19:14
30
BAŞKAN HACIOĞLU PROJELERİNİ BASINLA PAYLAŞTI

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gerçekleştirilen programda Başkan Hacıoğlu belediyenin çalışmalarını ve faaliyetlerini basın mensuplarına tanıttı.

Çok sayıda basın mensubunun da katıldığı programa Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve belediye başkan yardımcıları da hazır bulundu.

Ziyaretler sırasıyla Cemil Meriç Kültür Evi, Harran mahallesinde bulunan ve birçok filme ev sahipliği yapmış,  Fatih Müderris Konağı, Yenişehir Millet Bahçesi proje alanı, Reyhanlı Barajı, Hatay Toplum Merkezi Tarım ve Hayvancılık Proje Uygulama Alanı, Reyhanlı’nın yeni oksijen kaynağı haline getirilen Kent Ormanı ve son olarak Reyhanlı için büyük önem arz eden Güneş Enerjisi Sistemi Projesi şantiyesine yapıldı.

Karşılıklı olarak ziyaretten duyulan memnuniyet ifade edilerek, program sona erdi.

Tanıtım programının ardından mikrofonlarımıza açıklamalarda bulunan Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

“Bu gün Reyhanlı Belediyesi olarak basın mensuplarımızı ağırladık. Reyhanlı Belediyesince yaptığımız projelerin başında 4 megavat gücündeki Gets projemiz var. Hatay’ımızın en büyük göllerinden bir tanesi olan Yeni Şehir Gölü’nün ve millet bahçesinin yapılmasıyla ilgili projemiz devam ediyor. Hemen yanı başında bulunan Cemil Meriç Kültür Evi’ni, Reyhanlı Barajını ve Harran mahallesinde bulunan Fatih Müderris Konağı’nı ziyaret ettik. Sözünü ettiğimiz yerlerden başta Cemil Meriç Kültür Evi ve Harran mahallesinde bulunan Fatih Müderris Konağı’nın projelendirilmesiyle ilgili Hatay Valimiz Rahmi Doğan’ın çok büyük desteklerini gördük. Ben kendisine ilçem adına çok teşekkür ediyorum.”

Belediye olarak gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Hacıoğlu, temennilerinin ilçede yaşayan herkese iyi bir hizmet vermek olduğunu ifade etti.

“Ekonomik adına Reyhanlı Belediyemizi çağ atlatacak olan Gets projemizde bu güne kadar yaptığı çalışmalarda bize en büyük desteğini veren AK Parti Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi ve diğer bölge milletvekillerimiz olmak üzere tüm arkadaşlarımızın emeği geçti. Ben buradan şükranlarımız sunuyorum. İnşallah bundan sonraki dönemlerde Reyhanlı’mızın projelerinden bir tanesi de eski adliye dediğimiz yeri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bununla ilgili bakanlık onayını da aldık. İnşallah önümüzdeki günlerde bu projenin de bir şekilde işler hale getirilmesiyle ilgili arkadaşlarımızla projelendirmeye başladık. Temennimiz Reyhanlı İlçemizde bulunan yaklaşık 220 bin nüfusa yakın Türk ve göçmen nüfusuna en iyi bir şekilde hizmet vermek. Biz belediye olarak gece gündüz arkadaşlarımızla hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Hükumetimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman ifade ettiği Ensar şehir Reyhanlı’mızdan tüm Türkiye’mize ve insanlarımıza selamlarımızı iletiyoruz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı