Mehmet Güngör’ün başkanlık görevinden istifasının ardından Özçelik-iş Sendikası İskenderun Şubesi'nde yönetim kurulu ve diğer kurullar biraraya gelerek durum değerlendirmesi yaptı, 11 Temmuz'da yapılacak genel merkez seçimi için de yol haritası belirledi.
Özçelik-iş Sendikası İskenderun Şubesi'nden aynı anda tüm sosyal medya hesaplarından yapılan ortak açıklama şöyle;
Şubemizde yaşanan son gelişmelerin ardından İskenderun Şube Yönetim Kurulu olarak, Şube Denetim ve Disiplin Kurulu üyelerimiz ve işyeri temsilcilerimizle istişare toplantısında bir araya geldik.
Dayanışma ve ortak akılla hareket etme fikrinin ön plana çıktığı toplantıda, dün olduğu gibi bugün de yarın da aynı inanç, aynı kararlılık ve aynı hedef doğrultusunda, birlik ve beraberlik içerisinde Genel Merkezimizin sendikal mücadelede ortaya koyduğu güçlü iradenin rehberliğinde yolumuza devam edeceğimize olan inancımızı tazeledik.
Üyelerimize, teşkilatımıza ve Genel Merkezimize karşı taşıdığımız sorumluluğumuzu ve emek mücadelemizi önceleyen bir anlayışla üyelerimizi geleceğe emin adımlarla taşıma gayretinde olacağımıza yönelik inanç ve fikir birliğine vardığımız toplantımızın ve yeni dönemin hayırlı olmasını diliyoruz.
Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın, mücadelemizi zafere ulaştırsın."

Next




