BAŞKAN ALTAN VERİLERLE HBB'Yİ ELEŞTİRDİ

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulunarak gündemi değerlendirdi

POLİTİKA 29.05.2021, 09:15
55
BAŞKAN ALTAN VERİLERLE HBB'Yİ ELEŞTİRDİ

Geçtiğimiz günlerde Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Kurulu Mayıs ayı olağan toplantısında AK Parti meclis grubu su fiyatlarına indirim istemiş bu durum Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından fiyatlarda yapılacak değişikliğin kanunlara aykırı olduğunu belirtmişti.

Başkan Altan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın indirim konusundaki tavrına tepki göstererek indirim yapan illeri örnek gösterdi.

Hatay’da kamu binalarında su fiyatlarının 5. 57 iken, Kayseri’de 3.61 olduğunu, iş yerlerinde ise Hatay’da 6,86 kuruş iken Kayseri’de 5,71 olduğunu ifade eden Başkan Altan, Kayseri’nin suyu daha ucuz tükettiğini belirtti.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “hizmet alanı üç kat daha fazla olan bir belediye düşünün, daha az personel çalıştırıyor. İlimize baktığımızda üçte bir oranında bir hizmet alanı olan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin daha fazla personel çalıştırması kabul edilemez.” İfadelerini kullandı.

Başkan Altan, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin araç kiralama konusuna da değinerek kiralanan araçların maliyetlerinin fazla olduğunu vurguladı.  

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı