CHP MİLLETVEKİLİ SERKAN TOPAL: "ŞEFİK ÇİRKİN HAKLI"

CHP Milletvekili Serkan Topal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar arasındaki problemler olduğu konusuna Beyzade Fm/TV stüdyosunda açıklık getirdi.

POLİTİKA 21.08.2020, 17:44 21.08.2020, 19:19
69
CHP MİLLETVEKİLİ SERKAN TOPAL: "ŞEFİK ÇİRKİN HAKLI"

CHP MİLLETVEKİLİ SERKAN TOPAL: "PARTİ İÇİNDE YARIŞ OLABİLİR" 

Beyzade Fm/TV’de Serkan Uğraş’ın sorularını yanıtlayan Serkan Topal,  Uğraş’ın “CHP il başkanlığı seçimlerinde sizin desteklediğiniz mevcut il başkanı Ramiz Parlar seçildi. Bu durum, kamuoyunda Lütfü Savaş’a karşı kazanılmış bir zafer olarak görüldü. Siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?” diye sorması üzerine, “ Öncelikle Sayın Ramiz Parlar iyi bir devlet adamıdır. Başkanlık seçiminde kendisini desteklediğimiz doğrudur, desteklemeye de devam edeceğiz.

Beyzade Fm/TV’de Serkan Uğraş’ın sorularını yanıtlayan Serkan Topal,  Uğraş’ın “CHP il başkanlığı seçimlerinde sizin desteklediğiniz mevcut il başkanı Ramiz Parlar seçildi. Bu durum, kamuoyunda Lütfü Savaş’a karşı kazanılmış bir zafer olarak görüldü. Siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?” diye sorması üzerine, “ Öncelikle Sayın Ramiz Parlar iyi bir devlet adamıdır. Başkanlık seçiminde kendisini desteklediğimiz doğrudur, desteklemeye de devam edeceğiz. Ancak Ramiz Parlar, Lütfü Savaş’a karşı bir zafer kazandığı cümlesine katılmıyorum. Bizim kendi aramızda birbirimize karşı zafer kazanmamız söz konusu olamaz. Parti içerisinde farklı düşünceler olabilir. Ancak biz parti olarak hep beraber güçlüyüz. Sayın büyükşehir belediye başkanımız il başkanımızı sever. İl başkanımız da büyükşehir belediye başkanımızı sever” dedi. Ayrıca iki gün önce Hikmet Hatunoğlu’nun daveti üzerine CHP’lilerin bir araya geldiği kahvaltıya H. Ramiz Parlar'ın katılmaması ile ilgili olarak, "İl başkanımız H. Ramiz Parlar şehir dışında olduğu için programa katılmamıştı." dedi.

ŞEFİK ÇİRKİN HAKLI HBB İVEDİ ŞEKİLDE ÇÖZÜM BULMALI
ŞEFİK ÇİRKİN’İN ELEŞTİRİLERİNİ DOĞRU BULUYORUM

İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin’in HBB Başkanı Savaş için “bize bir şey danışılmıyor, hiçbir yatırımdan haberimiz olmuyor, 60 bin oyumuzun hiçe sayılmasına göz yumamayız” gibi serzenişlerini haklı bulan Topal, “Bu eleştirilerine sitemlerine,  HBB başkanı ivedi şekilde çözüm bulması gerekiyor. İyi parti seçimlerde destek olduğu için Sn. Lütfü Savaş, mutlaka onların halkla ilgili olan taleplerini ivedi şekilde yerine getirme zorunluluğu vardır. Bu haklı sitemlerini eleştirilerini doğru buluyorum. Çözmeleri için konuşacağız. İnşallah da çözülecek” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı