HESOB’da Başkanlık Yarışı Başladı

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği başkanını bugün Ottoman Otelde yapılan ve hala devam eden kongrede seçiyor.

YEREL HABERLER 08.05.2022, 14:15
9
HESOB’da Başkanlık Yarışı Başladı

Güven tazelemek isteyen mevcut başkan Abdulkadir Teksöz ile İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı HESOB Başkan Adayı Mehmet Alakuş’un yarıştığı kongre Antakya Ottoman Otelde yüzlerce esnafın katılımıyla gerçekleşiyor. Bugün saat 11:00’da başlayan kongreye Antakya Belediye Başkanı İzzettin yılmaz, Defne Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Künefeci, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Oda Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan üyeleri oy çokluğu ile seçildi. Okunan faaliyet raporunun ardından HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz kongreye katılanlara hitap ederek güven tazelemek istediğini söyledi. Geçmişte esnafı nasıl kucakladıysa yine aynı azim ve aynı duruşla tüm esnafa hizmet edeceğini dile getiren Abdulkadir Teksöz esnafı zora sokan her türlü olumsuzluklarla kararlılıkla yine mücadele edeceğini dile getirdi. 24 saat esnafın hizmetinde olduğunu ve seçildiği takdirde yine 24 saat esnafın hizmetinde olacağını yineleyen Teksöz HESOB başkan adayı Mehmet Alakuş’a başarı dileklerinde bulunarak tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Ardından kongre üyelerine hitap eden İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı HESOB Başkan Adayı Mehmet Alakuş değişimin fitilini ateşlediklerini söyleyerek seçildiği takdirde esnafın yanında duracağının sözünü verdi. Elektrik, akaryakıt ve doğalgazın esnafı zora soktuğunu ve esnafın çalışamaz olduğunu ifade eden Alakuş göreve seçildiği takdirde başta esnafın bu zorlukları aşması için çabalayacağının sözünü verdi. Her esnafa eşit mesafede ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğine vurgu yapan HESOB Başkan Adayı Mehmet Alakuş da konuşmasının sonunda HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e başarı dileklerinde bulunarak tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Konuşmaların sonunda iki başkan adayı divan üyeleri ve kongre üyelerinin önünde kucaklaşarak birlik mesajı verdiler. Büyük alkış alan kucaklaşmanın ardından seçimlere gidildi. Bugün saat 17:00’a kadar devam edecek olan oy kullanmanın ardından oy sayımına geçilecek. Mevcut Başkan Abdulkadir Teksöz’ün başkanlığı devam edecek mi? yoksa Mehmet Alakuş HESOB’un yeni başkanı olacak mı? soruları bugün saat 17:00 itibariyle kesinlik kazanacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı