HÜSEYİN KAHRAMAN, HATAY DİYANET-SEN YENİ ŞUBE BAŞKANI SEÇİLDİ

​​​​​​​Diyanet-Sen 7. Olağan Genel Kurulu’nda, Hukuk ve Toplu Sözleşmelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Hatay Diyanet-Sen eski Şube Başkanı Hasan Urhan, başkanlığı boyunca kendisine destek olan arkadaşlarına teşekkür etti.

YEREL HABERLER 27.01.2023, 18:01 27.01.2023, 18:23
41
HÜSEYİN KAHRAMAN, HATAY DİYANET-SEN YENİ ŞUBE BAŞKANI SEÇİLDİ

Diyanet-Sen 7. Olağan Genel Kurulu’nda, Hukuk ve Toplu Sözleşmelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Hatay Diyanet-Sen eski Şube Başkanı Hasan Urhan, başkanlığı boyunca kendisine destek olan arkadaşlarına teşekkür etti.

Urhan, Diyanet -Sen Hatay Şube başkanlığına oybirliğiyle yeni seçilen Hüseyin Kahraman’a ve yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

Urhan, “Kuruluşundan bugüne içerisinde yer aldığım 4. dönem Şube Başkanlığını yürüttüğüm Diyanet -Sen Hatay Şube başkanlığını Genel Merkez yönetimine Genel Başkan Yardımcı olarak seçilmem dolayısıyla büyük bir onur ve huzur içinde arkadaşlarıma devretmenin gururunu yaşıyorum.

Yönetim kurulumuzun ortak görüş ve oybirliğiyle yeni Şube Başkanımız başkan vekilimiz Hüseyin Kahraman kardeşimiz olmuştur. Boşalan bir üyeliğe de birinci sıra yedek üyemiz Ulu Cami imam hatibi Hüseyin Seraslan getirilerek yönetim kurulu yeniden oluşturulmuştur. Yeni yönetim kurulumuz:

Şube bşk. Hüseyin Kahraman

Şb bşk. Vekili Rıza Ateş

Teşkilatlanma Nuh Gökoğlu

Mali İşler Kazım Kurtuluş

Basın yayın Murat Aksoy

Mevzuat ve Hukuk Hüseyin Seraslan

Sosyal İşler Yusuf Binici olarak belirlenmiştir.

Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızı tebrik eder Rabbimden muvaffakiyetler dilerim. Bu bayrağı daha yükseklere taşıyacaklarından hiç şüphem yoktur. Yolları açık olsun.

Görev yaptığım süre içinde bana desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerine, ilçe temsilcileri ve yönetimlerine, işyeri temsilcisi arkadaşlarımıza, kadın kollarımıza, bize inanıp destek veren üyelerimize, geçmişten bugüne bu davaya omuz veren tüm arkadaşlarıma, kurum amirlerimize, Siyasi Partilerimize, Belediyelerimize ,STK temsilcilerimize, Memur-Sen ailesine , basınımıza ve tüm dost ve arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.”

            Hasan Urhan

            Diyanet -Sen Genel Başkan Yardımcı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı